Charita sv. Alexandra

Holvekova 28/651, Ostrava - Kunčičky, 71800
Moravskoslezský kraj

Chráněné dílny (CHD) sv. Alexandra. Díly textilní - výroba lůžkovin, pracovních oděvů, dětských textilních hraček. Dílny stolařské - skříně celodřevěné i prosklené, komody, truhly, botníky, stoly kancelářské, pracovní i dekorační, kuchyňské linky, postele, lavice venkovní i domovní, altány i zahradní náytek, ploty, hrazení, okenní rámy, střešní podhledy, vikýře, prahy, schodiště, reklamní stojany, dřevěné obaly a bednění. Soustružené předměty jako jsou svícny, držáky na nože, hodiny, šperkovnice, mísy a misky apod. Dílna keramická - keramické reklamní a dárkové předměty (stojánky na vizitky, zásobníky na cukrové sáčky, stojánky na tužky atd. Také podle návrhů objednatele a možností loga firmy.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Petr Wildmann

Provádíme truhlářské práce - výroba nábytku na míru. Lokalita: celá ČR

OMNIASPORT s.r.o.

Zabýváme se výrobou sportovních oděvů. Veškeré oblečení, které si zákazník objedná, je vyráběno v našem výrobním závodě o rozloze 1000 m? ve Svitavách. K produkci zboží používáme pouze evropské certifikované materiály. Přijďte si vybrat něco pěkného na sebe do naší moderní kamenné prodejny ve Svitavách.

Michal Mošanský

Výroba nábytku do interiéru, výroba kuchyně, vestavěné skříně, dětský nábytek, výroba postele, nábytek do kanceláře, do budovy

Jiří Eliáš

Heřmaničky 90, Heřmaničky, 25789

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.