VADEO VALACHIA,s.r.o.

Horní Lideč 4, Horní Lideč, 75612

Naše společnost VADEO VALACHIA, s.r.o. je založena na desítky let známé tradici našeho regionu v rukodělném zpracování dřeva stolařskými řemeslnými mistry. Naše zakázkově vyráběná dřevěná eurookna, balkónové a vchodové dveře standardních i atypických tvarů, splňují i ty nejnáročnější požadavky. Díky zavedeným výrobním technologiím jsme schopni plnit požadavky zákazníků ve vysoké kvalitě a v krátkých dodacích termínech. Znakem kvality naší výroby je preciznost a stálost provedení našich výrobků, které splňují i ty nejpřísnější nároky na technické, užitné a estetické vlastnosti. Eurookna všech tvarů a rozměrů , balkonové a vchodové dveře euro , posuvné a posuvno-výklopné stěny , posuvné stěny s bezbariérovým prahem, atypické sestavy oken a dveří, zimní zahrady, garážová vrata otevíravá, sekční, repliky oken historických budov, interiérové dveře masiv, dýhované, včetně obložkových zárubní, dřevěná samonosná schodiště, obklady betonových schodišť , bezpečnostní a protipožární dveře. Provádíme montáž vč. dopravy, demontáž, zapravení špalet.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

hřiště.cz, s.r.o.

Jsme český výrobce hřiště.cz, s. r. o. Dodáváme dětská hřiště, herní prvky, multifunkční sportoviště, venkovní fitness, parkourová hřiště, skateparky a hřiště pro seniory. Všechny typy hřišť vyvíjíme, navrhujeme, vyrábíme, projektujeme i stavíme. Nabízíme dětská hřiště venkovní i vnitřní.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.