LASKI, s.r.o.

Blíšťka 263, Smržice, 79817
Česká Republika

Jsme česká firma, zabývající se výrobou a prodejem malé mechanizace, určené pro použití v komunální, zahradní, lesnické a zemědělské oblasti. Naše výrobky jsou vyráběny v nejvyšší kvalitě a na nejvyšší technické úrovni tak, aby byly schopny náležitě a spolehlivě pracovat ve všech možně požadovaných provozních podmínkách, a současně aby splňovali veškeré aktuálně dané ekologické požadavky, a tím si zajistili svoji konkurenceschopnost i na těch nejnáročnějších světových trzích. Důkazem toho je, že firma své výrobky v současné době úspěšně prodává ve 40-ti zemích celého světa. Za zmínku snad dále stojí, že se několikráte dostalo zvláštních ocenění na různých evropských veletrzích našemu výrobku fréza na pařezy na otočném podvozku, který byl např. oceněn zlatou medailí Grand Prix za nejlepší výrobek na veletrhu TECHAGRO 98, a zlatou medailí Grand Prix na výstavě Silva Regina 2002, zejména za svoje zvláštní přispění životnímu prostředí. Trvalá inovace výrobního sortimentu firmy Laski s.r.o byla korunována nejnovějším a nejdůležitějším oceněním v historii firmy a to zlatou medailí Grand Prix Silva Regina 2008 za ucelenou řadu drtičů a štěpkovačů KDO a LS na mezinárodním veletrhu Techagro a Silva Regina 2008. Ocenění je o to cennější, že bylo uděleno jedinému českému výrobci v silné mezinárodní konkurenci a tím se firma Laski zařadila mezi nejvýznamnější evropské a světové výrobce této techniky. Dalšími nejdůležitějšími výrobky ze sortimentu firmy jsou vedle fréz na odstraňování pařezů také štěpkovače na drcení a rozmělňování větví a ostatního zahradního odpadu, drážkovače na vytváření zavlažovacích a obdobných výkopů, vysavače listí, komunální zametače atd. Náš kompletní výrobní sortiment, jakož i další informace o firmě můžete nalézt na naší webové stránce www.laski.cz.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

OCHRANA - DŘEVA s.r.o.

Zachraňujeme stavby a jejich konstrukce, likvidujeme dřevokazný hmyz a dřevokazné houby. Děláme sanace vlhkého zdiva. Našim cílem je poskytovat kompletní služby. Využíváme nejnovější prověřené technologie pro likvidaci škůdců dřeva a sanaci vlhkého zdiva.

TESAŘI CZ s.r.o.

Provádíme profesionální demontáže, demolice, ale i výměny veškerých dřevěných tesařských částí domů a objektů, jako jsou: střešní krovní konstrukce, podlahové a stropní trámové konstrukce, podlahová prkna, dřevěné prkenné opláštění domů ze sluncem opálených prken

MP Holding, a.s.

Pro všechny majitele lesů nabízíme kompletní lesnický servis zahrnující poradenskou a konzultační činnost. Mimo správu vlastního lesního hospodářského celku obhospodařujeme rovněž několik menších lesních celků ve vlastnictví privátních osob a obcí. Pro fyzické i právnické osoby nabízíme služby našeho samostatného geodeta.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.