UCS-CZ, s.r.o.

Na Pankráci 14, Praha 4, 14000

Vývoj a distribuce restauračních a hotelových informačních systémů Rkeeper v ČR, SK a dalších 20 zemích světa. Poradenství, realizace na klíč, zabezpečení financování. S naším restauračním informačním systémem Rkeeper získáváte maximální možný přehled nad provozem vašeho gastronomického zařízením. Jednoduchost nastavení systému je prioritou. Možnost využít věrnostního programu pro vaše hosty jako jsou VIP karty cílený marketing (sleva, bonus, kredit a debet). Online kontrola vašeho provozu (tržby, počet hostů v restauraci, objednávek atd.). Veškerý pohyb vašeho zboží hlídá skladové hospodářství, které vám dává přehled nad maržemi (kalkulace, zisky, stavy zásob - inventury atd.). Naše společnost zabezpečuje svým klientům maximálně profesionální přístup, technickou, servisní a poradenskou podporu a to s působností po celé ČR. Pokud si budete přát, tak za Vámi rádi přijedeme a předvedeme Vám jakým způsobem pracuje naše řešení Rkeeper.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Sprinx Systems, a.s.

Údolní 212/1, Praha 4 - Braník, 14700

P.V.A. systems, s.r.o.

Nabízíme pokladní systémy včetně řešení prodeje z váhy. Systém komunikuje s EET. B.O.S.S. Enterprise - systém centrálního řízení obchodních řetězců vybudovaný na platformě Java EE - řešení pro velkoobchody a maloobchody. Systémy datových skladů a Business Intelligence.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.