Štěpán, s.r.o.

Krčská 33, Praha 4, 14000

Mimo to se specializuje na čištění fasád od nástřiků graffiti a aplikaci ochranných nátěrů proti nim. Odstraňování veškerých plísní.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Tomáš Havel

Stavební firma je zaměřená na stavby rodinných domů na klíč, zateplené fasády, betonové konstrukce - schodiště (vč. točitých), výtahové šachty, monolitické věnce, opěrné zídky, bazény, žumpy, izolace spodních staveb, terénní úpravy, stavby oplocení, bourací práce

Alan Toráč

Dělám zednické práce, fasády, obklady, dlažby, malířské pr., zemní pr. - ruční, demolice, rekonstrukce byt. jader, zateplení, izolace, okna, dveře, betonové podlahy a betonové ploty.

M-POLAKSERVIS

Rekonstrukce, výstavby RD.Dodávka a montáž klimatizačních jednotek, tepelných čerpadel. Provádíme nabídky a dodání celkového stavebního materiálu pro vaši stavbu. Zpracování cenových nabídek ZDARMA. Doprava po celé ČR. Pálené krytiny, betonové krytiny, lehké krytiny, umělá břidlice, asfaltové šindele, asfaltové pásy, střešní folie, okapové systémy, plechy a svitky, střešní okna, nadkrokevní izolace, tepelná izolace, PVC desky, stavební desky, stavební panely, zdící prvky, spojovací materiál.

HSH stav s.r.o.

Nosným programem naší firmy je výstavba, rekonstrukce a modernizace budov včetně oprav komunikací, izolace tepelné, izolace proti vodě a speciální stavební práce, jako je dodatečné utěsnění a izolace betonových nádrží a šachet, lité průmyslové podlahy, sanace vlhkého zdiva a sanace železobetonových konstrukcí.

Wolnystavby s. r. o.

Orientujeme se především na soukromou klientelu, provádění staveb na klíč, provádění dílčích stavebních prací, rekonstrukce budov, domů, fasád, zateplování polystyrenem i minerální vatou. Děláme okolí Frýdku-Místku.

Josef Myslivec

POKUD NÁS OSLOVÍTE PŘES TENTO PROFIL - INFORMUJTE NÁS O TOM = ZÍSKATE NACENĚNÍ ZDARMA !!! Hodinový manžel - zručný řemeslník.Provádíme zednické a stavební práce, drobné řemeslné práce, obkladačské práce, zděné kuchyně. Provádíme pokládky zámkové dlažby, opravy fasády, památkové fasády, betonáže, rekonstrukce staveb, bytových jader. Montáž sádrokartonů. Malířské práce.Montáže nábytku. Úklidové práce.

CH-CAPITAL s.r.o.

Od roku 2010 jsme pomohli desítkám rodin z Prahy a okolí zabydlet se v novém domově nebo zrekonstruovat ten starý. Uděláme za vás všechno, kvůli čemu se stavbou, rekonstrukcí či zateplením ještě váháte.

ELITT stavební s.r.o.

Firma se zabývá kompletním stavebnictvím, rekonstrukcemi, zednictvím a zemní činností kdy působí v Praze a Středočeském kraji.

Stavební firma aBM s.r.o.

Rudolfovská tř. 202/88, České Budějovice 4, 37001

Václav Hruška

Stavební práce, obklady, dlažby, rekonstrukce, omítky, fasády, základové desky, vyzdívky, instalatérské práce, malování, lakování.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.