Antonín Závodný

U Panského mlýna 13/230, Opava - Kylešovice, 74706

Nabídka služeb zámečnické zakázkové kovovýroby. Výroba a montáže konstrukce,bran, přístřešků a plotů, komponent pro posuvné a křídlové vrata, svářecké a zamečnícké práce, atd. dálé nabízíme autodopravu vnitrostátní a nezínárodní do 3,5 tun, Fiat Ducato ložná plocha 2,7x1,7x1.9 d,š,v

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

FORTELTEAM s.r.o.

Lidická 700/19, Brno - Veveří, 60200

Půjčovna Macek s.r.o.

Jsme firma, která se zabývá půjčováním profesionálních strojů a nástrojů a výrobou zámečnických produktů.

PETRUŽÁLEK A SYNOVÉ s.r.o.

Jsme českou rodinnou firmou, která vám poskytuje nákladní automobilovou přepravu, pronájem velkoobjemových kontejnerů a likvidaci stavebního odpadu. Součástí našich služeb jsou také demoliční a zemní práce. Dále vám nabízíme prodej písku, kačírku, štěrku, stavebního recyklátu a zahradní zeminy.

EPTB s.r.o.

Jsme dopravní společnost, zajišťující přepravy nadměrných a těžkých nákladů. Vedle této činností zajistíme pro naše stávající i nové klienty, jak standartní kamionovou dopravu, tak i přepravu kusových zásilek v rámci celé Evropy – i východ.

Daniel Dobš

Společnost Daniel Dobš se sídlem v PRAHA 912 - DOLNÍ POČERNICE je specializovaná firma, která se zabývá výrobou a prodejem nábytku, židlí, sedaček a stolů. V naší široké nabídce naleznete také elegantní kovový nábytek, který se hodí do moderního prostředí. Jsme odborníky na garažové brány a provádíme i zámečnické práce. Sledujeme nejnovější trendy a poskytujeme špičkovou kvalitu produktů a služeb.

K.O.S.- plastic, spol. s r.o.

Zabýváme se prodejem bezúdržbových plastových profilů (využitelných na oplocení, pergoly, lavičky), tyčkových plotů, plastových zatravňovacích dlaždic, obrubníků, záhonových chodníků a dalších plastových výrobků. Od roku 2014 jsme rozšířili předmět své činnosti o montáž plastových plotů včetně souvisejících zámečnických a stavebních prací. Dalším předmětem naší činnosti je přeprava zboží pomocí nákladních automobilů MAN s hydraulickým čelem a DAF o ložné délce 8,5m

PELLAMONT s.r.o.

Spojovací 559, Milovice - Mladá, 28924

RB Delivery Work s.r.o.

Kovovýroba, zámečnictví, závěsy na přístrojové desky, svařování konstrukcí, svařování dopravníků.

BSR-Technology Systems s.r.o.

Holečkova 789/49, Praha 5 - Smíchov, 15000

Radek Krč

Koudelov 43, Vrdy, 28601

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.