Petr BRATKOVIČ

Vysočanská 239/105, Praha 9, 19000
Hlavní město Praha

Firma vyrábí a montuje vestavěné skříně, kuchyně, šatny, nábytek na míru, vestavné skříně, kuchyně na míru, plovoucí podlahy, kování pro vestavěné skříně, skříně na míru. Provedeme Vám zaměření, návrh, realizaci za nízké ceny, kuchyně za cenu kuchyně z IKEA, větší výběr a perfektní kvalita. Řezání a hranování laminátových desek a pracovních desek všech výrobců desek, prodej desek, ABS hran, zakázková výroba.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

ŠKOP-STAV s.r.o.

Posky­tu­jeme kom­pletní služby v oblasti přípravy a řízení staveb, počí­naje posouzením investičního záměru, zpra­cov­áním kon­ceptu pro­jektu přes jeho real­izaci, až po uve­dení stavby do provozu. Provádíme výstavbu RD na klíč, zateplování, rekonstrukce, zednické, sádrokartonářské práce, obkladačské,malířské, projektovou činnost RD.

Jiří Eliáš

Heřmaničky 90, Heřmaničky, 25789

Jaroslav Lušovský

Dolní Bečva 506, Dolní Bečva, 75655

Petr Lohynský

Zednické práce, fasády, sádrokartonářské práce, podlahy, malířské práce, obklady, dlažby, zámkové dlažby, montáže oken, malování, zateplené fasády.

Alan Toráč

Dělám zednické práce, fasády, obklady, dlažby, malířské pr., zemní pr. - ruční, demolice, rekonstrukce byt. jader, zateplení, izolace, okna, dveře, betonové podlahy a betonové ploty.

Michal Mošanský

Výroba nábytku do interiéru, výroba kuchyně, vestavěné skříně, dětský nábytek, výroba postele, nábytek do kanceláře, do budovy

INTERWAND.CZ s.r.o.

Systémové mobilní příčky prosklené i plné, bezrámové skleněné příčky, luxferové stěny, posuvné a křídlové skleněné dveře, nerezová madla, eloxované U profily. Skleněná zábradlí, sprchové kouty. Specializujeme se na zakázkovou výrobu ze skla a nerezu.

Roman Procházka

Luční 913, Valašské Klobouky, 76601

Carliner Trade, spol. s.r.o.

Lohniského 901/7, Hlubočepy - Praha 5, 15200

Enerfina,s.r.o.

Společnost Enerfina s.r.o. se zabývá rekonstrukcí a renovací interiérů a exteriérů. Naší hlavní činností je obnova a restaurování památkových objektů. Spolupracujeme s vysoce kvalifikovanými restaurátory a pracovniky v uměleckořemeslné výrobě, z nichž většina je držitelem licence ministerstva kultury.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.