FSC Elektro s.r.o.

Soběšická 483/97, Brno, 61400

Společnost FSC Elektro s.r.o. působí od roku 2001 jako dodavatel komplexních montážních řešení v oblastech strukturované kabeláže, optických sítí a slaboproudých instalací a elektroinstalací. Dlouhodobě se zaměřujeme na dodávky a instalace strukturované kabeláže a optických sítí svařování a měření optických vláken, síťových prvků LAN/WAN, slaboproudých systémů, elektroinstalací a projekci a revizi elektrických zařízení.Naší devizou jsou dlouholeté zkušenosti a stabilní tým montážních pracovníků, díky nimž dokážeme pružně reagovat na vzniklé situace přímo v místě montáže. S ohledem na předpisy technických norem a doporučené montážní postupy se snažíme vzniklé situace operativně řešit s co nejmenší časovou ztrátou. Při realizacích pracujeme výhradně s kvalitním materiálem od vybraných výrobců.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Václav Čacký

Realizuji elektro revize, revize elektroinstalace, hromosvodů, strojů a další bez omezení napětí v prostředí s i bez nebezpečí výbuchu

Josef TOMÁŠEK - projekty elektroinstalace

Dolní 192/32, Žďár nad Sázavou 1, 59101

P.V.A. systems, s.r.o.

Nabízíme pokladní systémy včetně řešení prodeje z váhy. Systém komunikuje s EET. B.O.S.S. Enterprise - systém centrálního řízení obchodních řetězců vybudovaný na platformě Java EE - řešení pro velkoobchody a maloobchody. Systémy datových skladů a Business Intelligence.

Michal Krasl

Havraň 147, Havraň, 43501

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.