Eva Hayeková - Pension Luky

Špindlerův Mlýn-Bedřichov 131, Trutnov, 54351

Pension Luky nabízí své služby od roku 1998. Jeho poloha přímo ve Špindlerově Mlýně, poblíž sjezdovek Medvědín a Svatý Petr, vybízí k návštěvě milovníky sjezdového lyžování, ale také běžkaře, kteří využijí přilehlé běžecké stopy v areálu Horní Mísečky. Letní a podzimní hosté spojují turistické vycházky s návštěvou zábavních podniků. Špindlerův Mlýn nabízí pro své návštěvníky řadu vyhledávaných atrakcí jako jsou např. sánkařská dráha, bobová dráha s celoročním provozem, aquapark a bazény, kryté a venkovní tenisové dvorce, squash, bowling... Zastávka skibusu (pro majitele skipasu zdrarma) je 100 m od pensionu. Připraveny jsou pro Vás dvoulůžkové pokoje s možností přistýlek a vícelůžkové apartmány s malými kuchyňskými kouty. Všechny jsou vybaveny WC, sprchou či vanou s fénem na vlasy, pokojovým trezorem, TV a satelitem. Lyžárna je vybavena vysoušečem bot. V ceně ubytování je snídaně, parkování jednoho vozu na pokoj, wi-fi připojení na internet, rekreační poplatky a při týdenním pobytu také sauna. Pronájem garážového stání je rovněž k dispozici. Pro podávání snídaní a příjemné večerní posezení s občerstvením je pro Vás připravena útulná jídelna. V letních měsících můžete využít našeho posezení na zahrádce.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Božena Malinová

Jsme malý penzionek v malebné obci Pavlov, pod Pálavskými vrchy. Naleznete zde vše co potřebujete: kuchyňku, bazén, parkoviště na kola, BAR, grill. Můžete do sytosti užít výlety (pěšky, na kole, autem, autobusem, lodí) po krásném okolí - Pálava, Lednice, Archeopark Pavlov, Valtice aj.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.