C. F. M. Fasády, spol. s r.o.

Ohrobecká 749, Praha 4, 14200
Česká Republika

Naše firma se zabývá zateplováním fasád a další stavební činností. Zateplování fasád je naší hlavní specializací. Naše firma také nabízí drobné rekonstrukce bytů např. bytová jádra. Dále zajišťujeme dopravu do 3,5t. včetně drobných stěhovacích prací.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

ŠKOP-STAV s.r.o.

Posky­tu­jeme kom­pletní služby v oblasti přípravy a řízení staveb, počí­naje posouzením investičního záměru, zpra­cov­áním kon­ceptu pro­jektu přes jeho real­izaci, až po uve­dení stavby do provozu. Provádíme výstavbu RD na klíč, zateplování, rekonstrukce, zednické, sádrokartonářské práce, obkladačské,malířské, projektovou činnost RD.

INTERWAND.CZ s.r.o.

Systémové mobilní příčky prosklené i plné, bezrámové skleněné příčky, luxferové stěny, posuvné a křídlové skleněné dveře, nerezová madla, eloxované U profily. Skleněná zábradlí, sprchové kouty. Specializujeme se na zakázkovou výrobu ze skla a nerezu.

Jaroslav Ambrož

Balcárkova 755/35, Olomouc - Nová Ulice, 77900

SOLOSPED s.r.o.

Provádíme sádrokartonářské práce. Ze sádrokartonů provádíme: příčky, podhledy, snížení stropů, půdní vestavby, zakrytí potrubí a odpadních systémů a mnoho dalších možností úprav interiérů, formou suché výstavby a pracemi s tím spojenými. Také jsme schopni realizovat dodávky a montáže obkladů, dlažby, malby, štuky.

Petr Bartoš

Zajišťujeme nákladní autodopravu i přepravu zboží a materiálu vlastními vozidly. Zajišťujeme přepravu od překladišť a skladů, přes spedici až po kompletní dodávky na místo určení. Přepravu zajišťujeme pomocí sklápěček, jeřábů, hydraulické ruky a dalších speciálních strojů. K dispozici máme také valníky, kontejnery, sklápěče, návěsy a další zemní a speciální stroje. Zajišťujeme odvoz sutě, zeminy a komunálního odpadu, dovoz štěrku, písku, betonu a stavebního materiálu.

Miroslav Kulha

Miroslav Kulha se sídlem v České Lípě je specializovaný v oblasti stavebních prací, stavby a výstavby. Naše služby zahrnují také rekonstrukce a rekonstrukční práce, včetně fasád, zateplení, obkladačských prací a pokládky dlažby. Věnuje se také realizaci bytových jader, sádrokartonovým pracím včetně montáže sádrokartonu, podhledů a příček. Miroslav Kulha je vaším spolehlivým partnerem pro všechny vaše stavební potřeby.

Roman Procházka

Luční 913, Valašské Klobouky, 76601

STAVEBNICTVÍ JOSEF BAČA s.r.o.

Jsme malá stavební firma. Specializujeme se na výstavbu rodinných domů na klíč, zateplování staveb, rekonstrukce bytových jednotek a ucelené dodávky stavebních prací.

Martin Vaníček

Provádíme zateplování a rekonstrukce rodinných domů, budov a komerčních prostor. Zajišťujeme sádrokartony, obklady, pokládku normálních i zámkových dlažeb, zdění, omítky a další.

Atelier GHM, v.o.s.

Atelier GHM, v.o.s., sídlící v Opavě - Předměstí, je specializovanou společností zabývající se projektovou činností a poskytováním architektonických a inženýrských služeb. Naše profesionální tým projektantů se zaměřuje na tvorbu projektové dokumentace a návrhů pro různé typy staveb a rekonstrukcí. Jsme odborníci na projekty domů, interiérů a rekonstrukční práce. S našimi schopnostmi v oblasti projektových prací vám pomůžeme získat stavební povolení a efektivně řídit váš projekt od začátku až do konce. Naše společnost je synonymem pro kvalitu, preciznost a inovaci ve stavebnictví.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.