KOKYSTAV

Alšova 1/967, Bruntál, 79201
Jihomoravský kraj

Výkopy a to jak ruční tak strojní s využitím pro kabelizace, vodovodní řády, plynofikaci a kanalizace. Pískování, hutnění včetně dovozu materiálu určeného ke zpracování. Protlaky pod komunikací. Válcování, úprava živičného povrchu, asfaltování. Drenážní práce včetně dovozu materiálu. Kompletní úklid a odvoz přebytků na skládky. Rekonstrukce domů. Lešenářské práce, bednění, armování, betonování, zdění, omítky a fasádní práce. Pokládka i likvidace dlažeb u vjezdů a chodníků. Pomocné stavební práce, bourání, úklid staveniště. Kontejnerová doprava. Technické služby. Úprava a údržba travnatých ploch, komunikací a chodníků. V zimním období ruční i strojové shrnování sněhové pokrývky, ošetření chodníků a komunikací posypovým materiálem.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

LISFIO s.r.o.

Stavíme rodinné domy, provádí zateplení domů, výkopové práce, i stavební dokončovací práce jako SDK práce, omítky či pokládku dlažeb. Obchodujeme stavebními materiály.

RYVE - MONT s.r.o.

Mimoňská 629/15, Praha, 19000

Petr Michálek

Specializujeme se na kompletní realizace, opravy i servis pro váš rodinný dům, byt a komerční prostory. Realizujeme instalatérské, topenářské, plynařské, zámečnické, elektrikářské, zemní, stavební a zednické práce.

ABS - stavební společnost, s.r.o.

Zajišťujeme kompletní dodávky stavebních prací včetně staveb na klíč a to především průmyslových objektů, občanských a administrativních budov, rodinných domů a bytů, inženýrských sítí a projekčních prací. Dále nabízíme rekonstrukce objektů a bytů

Mironstav s.r.o.

Společnost Mironstav s.r.o. je stavební firma s dlouholetou tradicí od roku 2010, se sídlem v Praze 10 - Štěrboholech. Specializujeme se na stavbu rodinných a bytových domů, průmyslových staveb, rekonstrukce, obnovu památek, fasády a zateplovací systémy, oplocení, zpevněné plochy, demolice a zemní práce. S naší společností získáte spolehlivého partnera pro vaše stavební projekty s garantovanou kvalitou a profesionálním přístupem. Jste-li na hledání spolehlivé stavební firmy, neváhejte nás kontaktovat!

POZKOM s.r.o.

Hlavním předmětem naší činnosti jsou opravy a rekonstrukce asfaltových vozovek a chodníků. Provádíme celoplošné pokládky asfaltových koberců finišerem, opravy výtluků asfaltovými směsmi a emulzemi a další práce, které souvisejí s opravami pozemních komunikací.

Wolnystavby s. r. o.

Orientujeme se především na soukromou klientelu, provádění staveb na klíč, provádění dílčích stavebních prací, rekonstrukce budov, domů, fasád, zateplování polystyrenem i minerální vatou. Děláme okolí Frýdku-Místku.

Richard Wiehl

Zlatá Olešnice 172, Zlatá Olešnice, 46847

Martin Vaníček

Provádíme zateplování a rekonstrukce rodinných domů, budov a komerčních prostor. Zajišťujeme sádrokartony, obklady, pokládku normálních i zámkových dlažeb, zdění, omítky a další.

Miroslav Kulha

Miroslav Kulha se sídlem v České Lípě je specializovaný v oblasti stavebních prací, stavby a výstavby. Naše služby zahrnují také rekonstrukce a rekonstrukční práce, včetně fasád, zateplení, obkladačských prací a pokládky dlažby. Věnuje se také realizaci bytových jader, sádrokartonovým pracím včetně montáže sádrokartonu, podhledů a příček. Miroslav Kulha je vaším spolehlivým partnerem pro všechny vaše stavební potřeby.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.