TIEFENBACH, s.r.o.

Horní 20/11, Štěpánov, 78313

Provádíme výkopové, bourací a pozemní práce. Zabýváme se stavbami a demolicemi mostů, úpravami vodotečí a pilotováním ve vodotečích. Zajišťujeme kompletní přípravu či úpravy staveniště a rekultivace skládek. Dále autodoprava a půjčovnu strojů.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Jaroslav Němec

Naše firma se zabývá vyklízením a stěhováním bytů, kanceláří, pozůstalostí, sklepů a dalších prostor na klíč. Samozřejmostí je přistavení kontejnerů a likvidace vzniklého odpadu. Provádíme také bourací práce.

RONYTRANS, s.r.o.

Přívrat 1454/12, Brno-Žabovřesky, 61600

Tomáš Havel

Stavební firma je zaměřená na stavby rodinných domů na klíč, zateplené fasády, betonové konstrukce - schodiště (vč. točitých), výtahové šachty, monolitické věnce, opěrné zídky, bazény, žumpy, izolace spodních staveb, terénní úpravy, stavby oplocení, bourací práce

TESAŘI CZ s.r.o.

Provádíme profesionální demontáže, demolice, ale i výměny veškerých dřevěných tesařských částí domů a objektů, jako jsou: střešní krovní konstrukce, podlahové a stropní trámové konstrukce, podlahová prkna, dřevěné prkenné opláštění domů ze sluncem opálených prken

Jiří Voseček

Firma provádí demolice a bourací práce.

Mironstav s.r.o.

Jsme stavební firma, která působí v oboru stavebnictví od roku 2010. Nabízíme široký sortiment služeb : rodinné a bytové domy, průmyslové stavby, rekonstrukce, obnova památek, fasády a zateplovací systémy, oplocení, zpevněné plochy, demolice a zemní práce.

ANNASTAV CZ s.r.o.

Provádíme komplexní stavební práce-rekonstrukce,zateplení fasád RD,panelových a bytových domů,přestavby bytů a rekonstrukce bytových jader,kompletní údržba a rekonstrukce průmyslových podniků,zámková dlažba vchodů,chodníků,vjezdů a parkovacích stání,výstavba plotů a oplocení,malířské práce,demoliční,zemní a výkopové práce,výstavby kanalizace a přípojek,ZTI, údržba objektů,

M-POLAKSERVIS

Rekonstrukce, výstavby RD.Dodávka a montáž klimatizačních jednotek, tepelných čerpadel. Provádíme nabídky a dodání celkového stavebního materiálu pro vaši stavbu. Zpracování cenových nabídek ZDARMA. Doprava po celé ČR. Pálené krytiny, betonové krytiny, lehké krytiny, umělá břidlice, asfaltové šindele, asfaltové pásy, střešní folie, okapové systémy, plechy a svitky, střešní okna, nadkrokevní izolace, tepelná izolace, PVC desky, stavební desky, stavební panely, zdící prvky, spojovací materiál.

Jaroslav Ambrož

Balcárkova 755/35, Olomouc - Nová Ulice, 77900

Přerost a Švorc - auto, s.r.o.

Prodej nových i ojetých vozů značky ŠKODA. Komplexní servisní nabídka, pneuservis, myčka, emise, příprava na STK a její realizace, likvidace pojistných událostí, asistenční a odtahová služba non-stop 602 277 382.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.