tesa tape, s.r.o.

Pekařská 628/14,, Praha-Jinonice, 15500

Vývoj a distribuce samolepicích řešení a materiálů pro průmyslové využití, pro kanceláře, domácnosti, řemeslníky a kutily. Automobilový průmysl. Maskování, svazkování, připevňování, ochrana při transportu.Autolakovny, kompletní sortiment pro maskování při lakování, malých i velkých ploch a různých teplotách. Balení a logistika od základních balicích pásek až po bezpečnostní či svazkovací na palety. Řešení při výrobě elektronických zařízení v podobě oboustranně lepicích pásek či izolačních pásek pro elektro. Trhací pásky pro snadné otvírání kartonů, zpevňovací pásky či pásky pro napojování rolí, včetně dodávky strojů a odvíječů pro jejich aplikaci. Nabízíme široký sortiment maskovacích pásek od běžných až po pásky na citlivé povrchy, od zakrývání menších až po velké plochy.Montáž a ochrana citlivých povrchů nábytku. Ochrana a identifikace, řešení samolepicích etiket či pásek s vysokým stupněm ochrany či zárukou originality výrobku. Máme patentované řešení pro jednoduché napojování rolí za chodu a mnoho dalších samolepicích řešení. Pásky nepostradatelné pro řemelsníky. Řešení pro domácnosti a kanceláře - velmi široký sortiment kancelářských pásek a řešení, včetně sortimentu samolepicích suchých zipů a dalších unikátních řešení pro domácnost i zahradu.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

SINFO, spol. s r.o.

Matrace, pěnové části pro sedací nábytek, molitan, polyetylen, obalový materiál, fixace, konstruované obaly, pěnové výplně kufrů, transportní obaly, ochranné matrace, vybavení lyžařských areálů, dětský pěnový nábytek, 3D obaly, zvuková izolace.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.