kimbau, stavebně-inženýrská s.r.o.

Korunovační 979/21, Praha 7, Bubeneč, 17000

Výstavba bytových a nebytových objektů "na klíč". Opravy plášťů budov (střechy,fasády). Rekonstrukční práce na bytových a nebytových objektech. Projektové práce. Stavební inženýring, dodávky a montáž stabilních hasících zařízení, vodních (sprinklery,vodní mlha apod.) a plynových (inergen,co2,fm200,argonite,dusík,argon,novec..). Zpracování PBŘ, projekce SHZ nebo inženýring.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

SOLOSPED s.r.o.

Provádíme sádrokartonářské práce. Ze sádrokartonů provádíme: příčky, podhledy, snížení stropů, půdní vestavby, zakrytí potrubí a odpadních systémů a mnoho dalších možností úprav interiérů, formou suché výstavby a pracemi s tím spojenými. Také jsme schopni realizovat dodávky a montáže obkladů, dlažby, malby, štuky.

PROJEKTSTUDIO EUCZ, s.r.o.

Zaměřujeme se na zpracování a dodávku veškerých projekčních prací souvisejících s investiční činností. Jsme tým, který sestává ze zkušených profesionálů z oblastí architektury, stavebního inženýrství, designu a grafiky. PROJEKTSTUDIO bylo založeno v roce 1992.

CSTfire s.r.o.

Vyrábíme univerzální automatické teplovodní kotle HAMONT na spalování dřevní štěpky, drceného dřeva, dřevotřísky, hoblin, měkkých briket a pelet o výkonech 40 až 500 kW vhodné pro průmyslové haly, stolařské dílny i školy, bytové domy či projekty CZT. Prodej a montáž invertorových tepelných čerpadel.

Václav Hruška

Stavební práce, obklady, dlažby, rekonstrukce, omítky, fasády, základové desky, vyzdívky, instalatérské práce, malování, lakování.

Roman Procházka

Luční 913, Valašské Klobouky, 76601

WendaWood s.r.o

U Kostela 81, Mutěnice, 69611

Ján Pál

Společnost Ján Pál se sídlem v Turnově je specialistou na zpracování kamene a poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kamenných výrobků a stavebnictví. Nabízíme zpracování kamenných desek, náhrobků, kuchyňských pracovních desek, schodů, dlažeb a obkladů. Dále se specializujeme na zednické práce, rekonstrukce, terénní úpravy a zemní práce. Své služby poskytujeme jak pro soukromé osoby, tak i pro firemní zákazníky. Vyrábíme kvalitní kamenné výrobky a garantujeme profesionální a precizní provedení práce.

Josef Myslivec

POKUD NÁS OSLOVÍTE PŘES TENTO PROFIL - INFORMUJTE NÁS O TOM = ZÍSKATE NACENĚNÍ ZDARMA !!! Hodinový manžel - zručný řemeslník.Provádíme zednické a stavební práce, drobné řemeslné práce, obkladačské práce, zděné kuchyně. Provádíme pokládky zámkové dlažby, opravy fasády, památkové fasády, betonáže, rekonstrukce staveb, bytových jader. Montáž sádrokartonů. Malířské práce.Montáže nábytku. Úklidové práce.

Jiří Piňos

V oblasti průmyslových podlah se pohybujeme již od roku 2003. V projektových pracích od roku 2003. V provádění fasádních prací od roku 2009. Zkušenosti s prováděním průmyslových podlah jsou zúročeny více než 200.000 m2 již realizovaných ploch. Vzhledem k velikosti firmy jsme schopni provádět průmyslové podlahy v denním záběru až 2000 m2 a to v rámci celé ČR.

ABS - stavební společnost, s.r.o.

Zajišťujeme kompletní dodávky stavebních prací včetně staveb na klíč a to především průmyslových objektů, občanských a administrativních budov, rodinných domů a bytů, inženýrských sítí a projekčních prací. Dále nabízíme rekonstrukce objektů a bytů

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.