1A TRADE, s.r.o.

Jakuba Svobody 1, Ivančice, 66491

Velkoobchod a maloobchod, plastová okna a dveře rehau, plastová a dřevěná střešní okna, garážová vrata, brány, pohony, příslušenství, montážní a zednické práce, zateplování fasád aj. stavební činnosti. firma je zařazena do projektu zelená úsporám.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Jaroslav Lušovský

Dolní Bečva 506, Dolní Bečva, 75655

NP STAV s.r.o.

Společnost NP STAV s.r.o. je zednickou firmou se sídlem v Červeném Kostelci. Naše hlavní specializace zahrnuje rekonstrukce a rekonstrukční práce, zateplení fasád, pokládku dlažby a obkladačské práce. Jsme odborníky na sádrokartonářské práce, hrubou stavbu, tesařské a truhlářské práce. V naší nabídce také najdete montáž podhledů, kazetových stropů, příček, půdní vestavby a předsazených stěn. Rovněž se věnujeme výrobě a montáži nábytku. Jsme tady, abychom vám pomohli s vašimi stavebními a designovými potřebami.

Petr Michálek

Specializujeme se na kompletní realizace, opravy i servis pro váš rodinný dům, byt a komerční prostory. Realizujeme instalatérské, topenářské, plynařské, zámečnické, elektrikářské, zemní, stavební a zednické práce.

PELLAMONT s.r.o.

Spojovací 559, Milovice - Mladá, 28924

ZISTAV, s.r.o.

Společnost ZISTAV, s.r.o. se sídlem v Karlových Varech - Staré Role je stavební firma specializující se na komplexní stavební činnost. Naše služby zahrnují rekonstrukce objektů, novostavby všech typů budov, zemní práce, inženýrské sítě, vodovody a kanalizace. S dlouholetou zkušeností a profesionálním přístupem jsme schopni splnit požadavky i těch nejnáročnějších klientů.

PROMONT střešní okna s.r.o.

Naše společnost PROMONT střešní okna s.r.o. se již mnoho let zabývá dodávkou, montáží, servisem a poradenstvím v oblasti střešních oken. Specializujeme se pouze na střešní okna a v tomto oboru jsme jednou z mála takto zaměřených firem na trhu. Střešní okna prodáváme a montujeme již více jak 15 let. Za tuto dobu jsme realizovali montáže několika tisíc střešních oken. Nabízíme zaměření a poradenství střešních oken ZDARMA v místě stavby či rekonstrukce, tzn. přímo u Vás doma. Pro stavební a obchodní firmy nabízíme pružné a množstevní rabaty. Střešní okna Fenestra Thermical vyhovují podmínkám programu Zelená úsporám.

Stavební firma aBM s.r.o.

Rudolfovská tř. 202/88, České Budějovice 4, 37001

Viliam Mészáros

Realizuji veškeré zemní a výkopové práce, demolice i s odvozem suti. Dále se zaměřuji na výstavbu rodinných domů na klíč. V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat na tel.: 731889423

Milan Kovář

Nabízím garážová a průmyslová vrata, pohony bran, garáží i průmyslových vrat. Prodávám automatické závory, těsnící límce, vyrovnávací můstky a komponenty.

Alan Toráč

Dělám zednické práce, fasády, obklady, dlažby, malířské pr., zemní pr. - ruční, demolice, rekonstrukce byt. jader, zateplení, izolace, okna, dveře, betonové podlahy a betonové ploty.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.