SILNICE NEPOMUK s.r.o.

U Pošty 513, Nepomuk, 33501
Plzeňský kraj

Hlavním předmětem naší činnosti je výstavba, opravy a rekonstrukce silnic, místních komunikací, chodníků, lesních a polních cest, cyklostezek, zpevněných ploch. Provádíme výstavbu inženýrských sítí, vodohospodářských a ekologických staveb, městských parků, apod.. Dále realizujeme výstavbu, rekonstrukce a opravy mostů, lávek, propustků, opěrných zdí, betonových a železobetonových konstrukcí, průmyslových a industriálních ploch, sportovních hřišť a objektů pozemního stavitelství.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Jaroslav Lušovský

Dolní Bečva 506, Dolní Bečva, 75655

SYTYS.cz s.r.o.

Realizujeme výstavbu a rekonstrukci silnic,parkovišť,chodníků a dalších zpevněných ploch, cyklostezek,polních a lesních cest,zemní práce a terénní úpravy revitalizace městských parků, ulic, náměstí.Výstavba, rekonstrukce vodovodních a kanalizačních sítí měst a obcí vč. přípojek, protipovodňová opatření, hydrotechnické stavby, úprava koryt vodních toků provádění betonových monolitických konstrukcí, inženýrských objektů, zdí a retenčních nádrží, pozemní stavitelství – občanské a průmyslové stavby

Jindřich Kněbort

Vesec č.p. 61, Mírová pod Kozákovem, 51101

hřiště.cz, s.r.o.

Jsme český výrobce hřiště.cz, s. r. o. Dodáváme dětská hřiště, herní prvky, multifunkční sportoviště, venkovní fitness, parkourová hřiště, skateparky a hřiště pro seniory. Všechny typy hřišť vyvíjíme, navrhujeme, vyrábíme, projektujeme i stavíme. Nabízíme dětská hřiště venkovní i vnitřní.

Mironstav s.r.o.

Jsme stavební firma, která působí v oboru stavebnictví od roku 2010. Nabízíme široký sortiment služeb : rodinné a bytové domy, průmyslové stavby, rekonstrukce, obnova památek, fasády a zateplovací systémy, oplocení, zpevněné plochy, demolice a zemní práce.

ABS - stavební společnost, s.r.o.

Zajišťujeme kompletní dodávky stavebních prací včetně staveb na klíč a to především průmyslových objektů, občanských a administrativních budov, rodinných domů a bytů, inženýrských sítí a projekčních prací. Dále nabízíme rekonstrukce objektů a bytů

VIJA STAVBY s.r.o.

Kompletní stavební práce, rekonstrukce, přestavby,

EKONA, spol. s r.o.

Vyrábíme a dodáváme biologické čistírny odpadních vod,septiky,zemní filtry,splaškové jímky, plastové nádrže,vodoměrné a čerpací šachty,odlučovače lehkých kapalin a tuků,čistírny průmyslových odpadních vod,skimmerový sběrač ropných látek Ropák, spádová a scezovací síta,trubní rozvody,lapoly,žumpy,čerpací techniku,kontrolní šachty,kompostovací toalety.Projektujeme a navrhujeme způsoby čištění odpadních i průmyslových vod.Provádí rekonstrukce a opravy ČOV, záruční i pozáruční servis zařízení.

POZKOM s.r.o.

Hlavním předmětem naší činnosti jsou opravy a rekonstrukce asfaltových vozovek a chodníků. Provádíme celoplošné pokládky asfaltových koberců finišerem, opravy výtluků asfaltovými směsmi a emulzemi a další práce, které souvisejí s opravami pozemních komunikací.

ZISTAV, s.r.o.

Společnost ZISTAV, s.r.o. se sídlem v Karlových Varech - Staré Role je stavební firma specializující se na komplexní stavební činnost. Naše služby zahrnují rekonstrukce objektů, novostavby všech typů budov, zemní práce, inženýrské sítě, vodovody a kanalizace. S dlouholetou zkušeností a profesionálním přístupem jsme schopni splnit požadavky i těch nejnáročnějších klientů.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.