Radmila Zrůstková

Okrouhlá 152, Nový Bor, 47301
Liberecký kraj

Zabýváme se tvorbou autorskývh oděvů-originálů z přírodních materiálů (různé druhy přírodního hedvábí-buret, krepdešín, žoržet, šifon, satén, samet..., len, bavlna, viskóza a jejich směsí). Tyto materiály zpracováváme ruční malbou, barvením a různými výtvarnými technikami. Zaměřujeme se jak na společenské šaty a kostýmy, tak na oděvy pro běžné nošení- haleny, tuniky, topy, kalhoty, sukně, šaty, saka, kabátky, kostýmy. Další činností je výroba módních doplňků z hedvábí-šály, šátky,kravaty, partnerské soupravy, společenské plédy, kabelky atd. Vytváříme také modely na zakázku. Naše výrobky nabízíme pod značkou RAKAY ORIGINAL. Každý kus je originál.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

OMNIASPORT s.r.o.

Zabýváme se výrobou sportovních oděvů. Veškeré oblečení, které si zákazník objedná, je vyráběno v našem výrobním závodě o rozloze 1000 m? ve Svitavách. K produkci zboží používáme pouze evropské certifikované materiály. Přijďte si vybrat něco pěkného na sebe do naší moderní kamenné prodejny ve Svitavách.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.