STELM s r.o

Teplická 625/48, Hranice I - Město, 75301

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Tomáš Havel

Stavební firma je zaměřená na stavby rodinných domů na klíč, zateplené fasády, betonové konstrukce - schodiště (vč. točitých), výtahové šachty, monolitické věnce, opěrné zídky, bazény, žumpy, izolace spodních staveb, terénní úpravy, stavby oplocení, bourací práce

ERGO TRADING CZ s.r.o.

Provádí veškeré stavební práce v rámci výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury. Zároveň společnost provádí rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů.

ZISTAV, s.r.o.

Společnost ZISTAV, s.r.o. se sídlem v Karlových Varech - Staré Role je stavební firma specializující se na komplexní stavební činnost. Naše služby zahrnují rekonstrukce objektů, novostavby všech typů budov, zemní práce, inženýrské sítě, vodovody a kanalizace. S dlouholetou zkušeností a profesionálním přístupem jsme schopni splnit požadavky i těch nejnáročnějších klientů.

Carliner Trade, spol. s.r.o.

Lohniského 901/7, Hlubočepy - Praha 5, 15200

DOMOV MJ s.r.o.

Dřevostavby na klíč, na míru. Přístavby k dřevěným i zděným domům. Finanční poradenství ohledně realizace domů, projekty, vyřízení technické dokumentace.

Jiří Hájek

Zabýváme se realizací železobetonových schodišť. Upřednostňujeme pouze zákazníky z Jihomoravského kraje - Brno a okolí.

DePa s.r.o.

Provádíme komplexní stavební práce. Jsme vybaveni veškerou strojní mechanizací potřebnou ke zhotovení námi prováděných staveb. Naše služby: zemní práce včetně odvozu, vodovody, plynovody, kanalizace, kanalizační přípojky, komunikace, zpevněné plochy, chodníky, rekonstrukce budov, rodinné domy, opěrné zdi, terénní úpravy

VIJA STAVBY s.r.o.

Kompletní stavební práce, rekonstrukce, přestavby,

SYTYS.cz s.r.o.

Realizujeme výstavbu a rekonstrukci silnic,parkovišť,chodníků a dalších zpevněných ploch, cyklostezek,polních a lesních cest,zemní práce a terénní úpravy revitalizace městských parků, ulic, náměstí.Výstavba, rekonstrukce vodovodních a kanalizačních sítí měst a obcí vč. přípojek, protipovodňová opatření, hydrotechnické stavby, úprava koryt vodních toků provádění betonových monolitických konstrukcí, inženýrských objektů, zdí a retenčních nádrží, pozemní stavitelství – občanské a průmyslové stavby

M-POLAKSERVIS

Rekonstrukce, výstavby RD.Dodávka a montáž klimatizačních jednotek, tepelných čerpadel. Provádíme nabídky a dodání celkového stavebního materiálu pro vaši stavbu. Zpracování cenových nabídek ZDARMA. Doprava po celé ČR. Pálené krytiny, betonové krytiny, lehké krytiny, umělá břidlice, asfaltové šindele, asfaltové pásy, střešní folie, okapové systémy, plechy a svitky, střešní okna, nadkrokevní izolace, tepelná izolace, PVC desky, stavební desky, stavební panely, zdící prvky, spojovací materiál.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.