Hotel Grand - Karm, s.r.o.

Pod Lipami 265, Řevnice, 25230
Středočeský kraj

HOTEL GRAND stojí v městečku Řevnice, které je vzdáleno od Prahy necelých 20 km, přesto se nacházejí v malebné chráněné krajinné oblasti Český kras. Kapacita ubytování 45 míst. Hotel disponuje restaurací pro 35 osob, na kterou navazuje nekuřácký salonek pro 25 osob a venkovní terasa pro 40 osob, dvou školících salonků, restaurací pro 55 osob, kde je možno uskutečnit soukromé akce s živou hudbou a zahradní restaurace až pro 80 osob - taneční parket – stylové rožnění selat, steaků, …. Klientům je k dispozici uzamykatelné parkoviště a úschovna kol zdarma. Stravování: Pochoutky z tradiční české kuchyně, z kuchyně orientální a vegetariánské. Restaurace pro 35 osob na kterou navazuje nekuřácký salonek pro 25 osob a venkovní terasa pro 40 osob. Dále hotel disponuje restaurací pro 60 osob, kde je možno uskutečnit soukromé akce s živou hudbou a zahradní restaurace až pro 120 osob - taneční parket – stylové rožnění selat, steaků, … Vybavení: Půjčovna kol, úschovna kol,uzamykatelné hotelové parkoviště s 30 místy i pro autobus ZDARMA, ohniště na zahradě hotelu. Zaměření hotelu: Firemní školení, rauty, podnikové večírky, svatební hostiny, rodinné oslavy či přátelské garden party, abiturientské posezení, týdenní rekreační pobyty, pobyty s dětmi, skupinové pobyty, školy v přírodě. Vše k vaší spokojenosti v prostorách uvnitř hotelu

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Božena Malinová

Jsme malý penzionek v malebné obci Pavlov, pod Pálavskými vrchy. Naleznete zde vše co potřebujete: kuchyňku, bazén, parkoviště na kola, BAR, grill. Můžete do sytosti užít výlety (pěšky, na kole, autem, autobusem, lodí) po krásném okolí - Pálava, Lednice, Archeopark Pavlov, Valtice aj.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.