JHL Produkt, s.r.o.

Súvoz 818, Trenčín, 91101
Česká Republika

Firma JHL Produkt, s.r.o. pôsobí na slovenskom trhu od roku 1990 v oblasti strojárskej výroby. Postupne sa jej výrobný program vyprofiloval na výrobu a vývoj vlastných vysoko kvalitných a pritom cenovo dostupných strojov a zariadení, ktoré sú vyhľadávané nielen slovenskou, ale aj medzinárodnou klientelou. Značka JHL Produkt, s.r.o ja známa najmä výrobou hydraulických ohraňovacích lisov, širokej škály skladovacích a prepravných kontejnerov a transportných vozíkov, tenisových nahrávacích strojov, špeciálnej techniky ako aj zákazkovou výrobou. Spoločnosť má k dispozícii vlastný výrobný park i konštrukčné kapacity na realizovanie svojich cieľov.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

DIMER, spol. s r.o.

DIMER je jedním z největších českých výrobců a dodavatelů těsnění, těsnících prvků a komponentů. Jsme dodavatel s nejširším sortimentem těsnění jak co do tvarů, typů, profilů, tak co do materiálového provedení abychom optimálně vyřešili a dokonale uspokojili vaše potřeby pro podmínky konkrétní aplikace. Náš sortiment obsahuje těsnění pro hydrauliku, pneumatiku, strojní celky, potrubní systémy, čerpadla, agregáty, přírubové spoje, mechanické ucpávky, plochá těsnění, kroužky, gufera, atd. atd.

Milan Kovář

Nabízím garážová a průmyslová vrata, pohony bran, garáží i průmyslových vrat. Prodávám automatické závory, těsnící límce, vyrovnávací můstky a komponenty.

BSR-Technology Systems s.r.o.

Holečkova 789/49, Praha 5 - Smíchov, 15000

CHARVÁT CTS a.s.

Společnost CHARVÁT CTS a.s. se specializuje na špičkové strojírenské výrobky, zejména na nástavby nákladních a užitkových automobilů, stroje a zařízení pro zemědělce, armádu i ostatní zákazníky. Nabízíme široký sortiment jednoramenných, dvouramenných a traktorových nosičů kontejnerů, stejně jako montáž všech typů mechanismů na podvozky nákladních automobilů a návěsů. Sídlo společnosti se nachází v Okřínku.

Zdeněk Matyšek

Výroba a montáž zimních zahrad, bazénových hal, atypických konstrukcí, hliníkových oken a dveří. Montáž stínících markýz. Výměny poškozených skel, servis okenních kování.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.