Radek Bischof

Staniční 1225/54, Plzeň 4 - Doubravka, 31200

Společné televizní antény Individuální satelitní a DVB-T příjem Montáže rychle a kvalitně Pokládka zámkových dlažeb Výstavba zděných a plastových plotů Zateplení fasád a omítky

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Mironstav s.r.o.

Jsme stavební firma, která působí v oboru stavebnictví od roku 2010. Nabízíme široký sortiment služeb : rodinné a bytové domy, průmyslové stavby, rekonstrukce, obnova památek, fasády a zateplovací systémy, oplocení, zpevněné plochy, demolice a zemní práce.

CH-CAPITAL s.r.o.

Od roku 2010 jsme pomohli desítkám rodin z Prahy a okolí zabydlet se v novém domově nebo zrekonstruovat ten starý. Uděláme za vás všechno, kvůli čemu se stavbou, rekonstrukcí či zateplením ještě váháte.

Elektrikářská společnost s.r.o.

Bělehradská 858/23, Praha, 15500

AG Panel s.r.o.

Realizaci základových desek rodinných domů. Realizujeme především pro koncové zákazníky po celé ČR. Po obdržení podkladů, nejlépe projektové dokumentace zpracujeme rozpočet do 24 hodin.

Dooristik s.r.o.

Zabýváme se montáží a prodejem garážových vrat, zakázkovou výrobou vjezdových bran včetně pohonů, dále montáží a servisem plastových oken a dveří, stínící techniky, dále exteriérové i interiérové žaluzie, rolety a markýzy. Provádíme kompletní provedení domovních elektroinstalací a telekomunikací. Pardubicky, Královohradecký a Olomoucký kraj

Libor Kovařík

Zajišťujeme veškeré elektroinstalační práce silnoproud i slaboproud (Elektroinstalace, Přihlášky a revize, Domácí telefony, zvonky, Zabezpečovací systémy, Kamerové systémy, Systémy požární ochrany, Evakuační rozhlasy a ozvučení, Měření a regulace.) a servis. Nabízíme komplexní práce v bytových, průmyslových, i jinak komerčně využívaných objektech.

Václav Čacký

Realizuji elektro revize, revize elektroinstalace, hromosvodů, strojů a další bez omezení napětí v prostředí s i bez nebezpečí výbuchu

M-POLAKSERVIS

Rekonstrukce, výstavby RD.Dodávka a montáž klimatizačních jednotek, tepelných čerpadel. Provádíme nabídky a dodání celkového stavebního materiálu pro vaši stavbu. Zpracování cenových nabídek ZDARMA. Doprava po celé ČR. Pálené krytiny, betonové krytiny, lehké krytiny, umělá břidlice, asfaltové šindele, asfaltové pásy, střešní folie, okapové systémy, plechy a svitky, střešní okna, nadkrokevní izolace, tepelná izolace, PVC desky, stavební desky, stavební panely, zdící prvky, spojovací materiál.

OES s.r.o.

Provedeme technické práce, realizaci silových elektroinstalací a osvětlovací techniky průmyslového i bytového charakteru. Nabízíme prodej, montáž a servis klimatizací a tepelných čerpadel. Zrealizujeme požární signalizaci ( EPS),zabezpečovací systémy (EZS),digitální i analogové vstupní audio a video systémy. Provedeme dodávku instalaci solárních teplovodních i fotovoltalických panelů, zajistíme i zapojíme požadované spotřebiče. Dodáváme světelné zdroje a svítidla.

Carliner Trade, spol. s.r.o.

Lohniského 901/7, Hlubočepy - Praha 5, 15200

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.