Cangor a.s.

Sokolovská 84/366, Praha 8 - Karlín, 18600

Realitní činnost, stavební činnost. Dřevostavby, výroba prefabrikovaných panelů dřevostaveb, střechy na klíč, obchod se stavebním materiálem, paradenská činnost v oblasti stavebnictví, finanční služby jako jsou hypotéky úvěry, půjčky atd..

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

AG Panel s.r.o.

Realizaci základových desek rodinných domů. Realizujeme především pro koncové zákazníky po celé ČR. Po obdržení podkladů, nejlépe projektové dokumentace zpracujeme rozpočet do 24 hodin.

Jindřich Lajvr

Provádíme montáže oken.

Michal Sixta

U Dráhy 220, Vrbová Lhota, 28911

Amigal Group s.r.o.

Prodej a pronájem kancelářských a obchodních prostor. Dále poskytujeme služby v sektoru správy nemovitostí, jež pokrývá služby administrativní, legislativní, účetní, technické i energetické.

TESAŘI CZ s.r.o.

Provádíme profesionální demontáže, demolice, ale i výměny veškerých dřevěných tesařských částí domů a objektů, jako jsou: střešní krovní konstrukce, podlahové a stropní trámové konstrukce, podlahová prkna, dřevěné prkenné opláštění domů ze sluncem opálených prken

Linea střechy, s.r.o.

Pro Vaši stavbu navrhneme a vyrobíme dřevěnou vazníkovou střešní konstrukci, dodáme vázaný krov, konstrukci z masivního dřeva. Jsme dodavateli střech na klíč. Patříme mezi špičkové dodavatele a zpracovatele, naše produkty jsou prvotřídní kvality. Se servisem a rekonstrukcí střech a střešních krovů máme dlouhodobé zkušenosti.

Kyrian Petr

Stádlec 145, Stádlec, 39162

METSTAV s.r.o.

Licibořice 18, Licibořice, 53823

Perfect Real care s.r.o

Nabízíme realitní služby - koupě, prodej, pronájem, zprostředkování prodeje, možnost vyřízení hypotéky.

Carliner Trade, spol. s.r.o.

Lohniského 901/7, Hlubočepy - Praha 5, 15200

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.