POREX s.r.o.

Kněžskodvorská 2296, České Budějovice, 37004
Jihočeský kraj

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Viliam Mészáros

Realizuji veškeré zemní a výkopové práce, demolice i s odvozem suti. Dále se zaměřuji na výstavbu rodinných domů na klíč. V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat na tel.: 731889423

Jindřich Kněbort

Vesec č.p. 61, Mírová pod Kozákovem, 51101

ELITT stavební s.r.o.

Firma se zabývá kompletním stavebnictvím, rekonstrukcemi, zednictvím a zemní činností kdy působí v Praze a Středočeském kraji.

ZEMCAT s.r.o.

Valtířov 86, Velké Březno, 40002

Richard Wiehl

Zlatá Olešnice 172, Zlatá Olešnice, 46847

Vladislav Mertlík

Stavební činnost, výstavba bytových a nebytových budov, příprava staveniště, zemní práce

L.N.O., s.r.o.

Maříkova 1899/1, Brno - Řečkovice, 62100

STAVEBNICTVÍ JOSEF BAČA s.r.o.

Jsme malá stavební firma. Specializujeme se na výstavbu rodinných domů na klíč, zateplování staveb, rekonstrukce bytových jednotek a ucelené dodávky stavebních prací.

PETRUŽÁLEK A SYNOVÉ s.r.o.

Jsme českou rodinnou firmou, která vám poskytuje nákladní automobilovou přepravu, pronájem velkoobjemových kontejnerů a likvidaci stavebního odpadu. Součástí našich služeb jsou také demoliční a zemní práce. Dále vám nabízíme prodej písku, kačírku, štěrku, stavebního recyklátu a zahradní zeminy.

ABS - stavební společnost, s.r.o.

Zajišťujeme kompletní dodávky stavebních prací včetně staveb na klíč a to především průmyslových objektů, občanských a administrativních budov, rodinných domů a bytů, inženýrských sítí a projekčních prací. Dále nabízíme rekonstrukce objektů a bytů

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.