Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Carliner Trade, spol. s.r.o.

Lohniského 901/7, Hlubočepy - Praha 5, 15200

Roman Procházka

Luční 913, Valašské Klobouky, 76601

Altryss, s.r.o.

Zaměření firmy je realizace interiérů. Hlavní zaměřením realizace zakázek jsou drobné i velké investiční akce. Realizujeme dřevěné podlahy všech typů konstrukcí a také podlahy renovujeme a to včetně historických. Pokládáme linolea, PVC a koberce. Provádíme podlahy sportovišť a průmyslových objektů. Pro všechny typy podlah provádíme přípravu a případnou sanaci podkladů a to i včetně frézování. Dodáváme Dřevěné konstrukce do interiérů a exteriérů, ploty, dělící stěny, pergoly a obklady stěn.

Petr Michálek

Specializujeme se na kompletní realizace, opravy i servis pro váš rodinný dům, byt a komerční prostory. Realizujeme instalatérské, topenářské, plynařské, zámečnické, elektrikářské, zemní, stavební a zednické práce.

ZISTAV, s.r.o.

Společnost ZISTAV, s.r.o. se sídlem v Karlových Varech - Staré Role je stavební firma specializující se na komplexní stavební činnost. Naše služby zahrnují rekonstrukce objektů, novostavby všech typů budov, zemní práce, inženýrské sítě, vodovody a kanalizace. S dlouholetou zkušeností a profesionálním přístupem jsme schopni splnit požadavky i těch nejnáročnějších klientů.

Jaroslav Ambrož

Balcárkova 755/35, Olomouc - Nová Ulice, 77900

Petr Bartoš

Zajišťujeme nákladní autodopravu i přepravu zboží a materiálu vlastními vozidly. Zajišťujeme přepravu od překladišť a skladů, přes spedici až po kompletní dodávky na místo určení. Přepravu zajišťujeme pomocí sklápěček, jeřábů, hydraulické ruky a dalších speciálních strojů. K dispozici máme také valníky, kontejnery, sklápěče, návěsy a další zemní a speciální stroje. Zajišťujeme odvoz sutě, zeminy a komunálního odpadu, dovoz štěrku, písku, betonu a stavebního materiálu.

Petr Lohynský

Zednické práce, fasády, sádrokartonářské práce, podlahy, malířské práce, obklady, dlažby, zámkové dlažby, montáže oken, malování, zateplené fasády.

Alan Toráč

Dělám zednické práce, fasády, obklady, dlažby, malířské pr., zemní pr. - ruční, demolice, rekonstrukce byt. jader, zateplení, izolace, okna, dveře, betonové podlahy a betonové ploty.

NP STAV s.r.o.

Společnost NP STAV s.r.o. je zednickou firmou se sídlem v Červeném Kostelci. Naše hlavní specializace zahrnuje rekonstrukce a rekonstrukční práce, zateplení fasád, pokládku dlažby a obkladačské práce. Jsme odborníky na sádrokartonářské práce, hrubou stavbu, tesařské a truhlářské práce. V naší nabídce také najdete montáž podhledů, kazetových stropů, příček, půdní vestavby a předsazených stěn. Rovněž se věnujeme výrobě a montáži nábytku. Jsme tady, abychom vám pomohli s vašimi stavebními a designovými potřebami.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.