Lukáš Kroutil

Jiráskova 206, Smiřice, 50303
Královéhradecký kraj

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

STAVEBNICTVÍ JOSEF BAČA s.r.o.

Jsme malá stavební firma. Specializujeme se na výstavbu rodinných domů na klíč, zateplování staveb, rekonstrukce bytových jednotek a ucelené dodávky stavebních prací.

Václav Hruška

Stavební práce, obklady, dlažby, rekonstrukce, omítky, fasády, základové desky, vyzdívky, instalatérské práce, malování, lakování.

Stanislav Gežo

Společnost Stanislav Gežo se sídlem v Boskovicích je odbornou firmou zaměřenou na instalatérské práce. S dlouholetou zkušeností a kvalifikovanými instalatéry nabízíme komplexní služby v oblasti instalací vodovodních, topenářských a plynových systémů. S důrazem na spolehlivost a preciznost splňujeme veškeré potřeby našich zákazníků a poskytujeme profesionální a rychlé řešení. S námi máte jistotu, že vaše instalace budou prováděny s maximální pečlivostí a dodržením všech příslušných předpisů a standardů.

Roman Procházka

Luční 913, Valašské Klobouky, 76601

Josef Myslivec

POKUD NÁS OSLOVÍTE PŘES TENTO PROFIL - INFORMUJTE NÁS O TOM = ZÍSKATE NACENĚNÍ ZDARMA !!! Hodinový manžel - zručný řemeslník.Provádíme zednické a stavební práce, drobné řemeslné práce, obkladačské práce, zděné kuchyně. Provádíme pokládky zámkové dlažby, opravy fasády, památkové fasády, betonáže, rekonstrukce staveb, bytových jader. Montáž sádrokartonů. Malířské práce.Montáže nábytku. Úklidové práce.

Luděk Keszeli - KL-MONT

Prodej, montáž a servis klimatizací, tepelných čerpadel, podlahového topení, průmyslového chlazení a infrazářičů po celé ČR i SR. Chlazení a vytápění - záruční i pozáruční servis. Opravy a rekonstrukce chladících zařízení, vzduchotechniky a tepelných čerpadel.

ATELIER KUNC architects, s.r.o.

Zabýváme se komplexním řešením komerčních i soukromých staveb, rodinných domů, interiérů a jejich realizací, na klíč pro naše klienty. Navrhujeme a realizujeme atypické výstavní expozice.

VIJA STAVBY s.r.o.

Kompletní stavební práce, rekonstrukce, přestavby,

VIATHERM s.r.o.

Zaměřujeme se na velkoobchodní prodej topenářské techniky značky Unical. Zajišťujeme dovoz a distribuci kotlů a náhradních dílů. Dodáváme závěsné a kondenzační plynové kotle, tepelná čerpadla, podlahové vytápění, termočlánky univerzální, detektory úniků či hlavice. Prodej komponent topných systémů značky Honeywell. Dodávka a montáž plynových kotelen.

POZKOM s.r.o.

Hlavním předmětem naší činnosti jsou opravy a rekonstrukce asfaltových vozovek a chodníků. Provádíme celoplošné pokládky asfaltových koberců finišerem, opravy výtluků asfaltovými směsmi a emulzemi a další práce, které souvisejí s opravami pozemních komunikací.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.