AMA EU.CZ, s.r.o.

Tachovské náměstí 90/2, Praha 3 - Žižkov, 13000
Česká Republika

Provádíme zednické a pomocné práce: - zdivo,- omítky,- štuky,- pokládání dlažby a obkladů,- lepení izolace,- zateplování fasád,- bourací práce,- výkopové práce,- pokládání zámkové dlažby a obrubníků,- realizace plotů,- úklidové a stěhovací práce

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

ZISTAV, s.r.o.

Společnost ZISTAV, s.r.o. se sídlem v Karlových Varech - Staré Role je stavební firma specializující se na komplexní stavební činnost. Naše služby zahrnují rekonstrukce objektů, novostavby všech typů budov, zemní práce, inženýrské sítě, vodovody a kanalizace. S dlouholetou zkušeností a profesionálním přístupem jsme schopni splnit požadavky i těch nejnáročnějších klientů.

LAKOMIRAVA s.r.o.

Nabízíme služby v oblasti stavebnictví,realizujeme: úpravy a rekonstrukce bytových jader, bytů a kancelářských prostor, rekonstrukční práce většího rozsahu, novostavby, provádíme opravy fasád a střech, běžnou stavební údržbu, drobné opravy. Stavby na klíč provádíme jako soubor ucelených služeb a stavebních prací. Provádíme práce jednotlivých řemesel, jako jsou práce zednické a obkladačské, malířské a lakýrnické, instalatérské, topenářské apod. Realizujeme zakázky od 200tis. Kč.

Jaroslav Němec

Naše firma se zabývá vyklízením a stěhováním bytů, kanceláří, pozůstalostí, sklepů a dalších prostor na klíč. Samozřejmostí je přistavení kontejnerů a likvidace vzniklého odpadu. Provádíme také bourací práce.

Richard Wiehl

Zlatá Olešnice 172, Zlatá Olešnice, 46847

KAMPA-MARYNKA s.r.o.

Provádíme demolice staveb, zemní a výkopové práce, opevnění vodních koryt těžkým závozem, skrývky zeminy. Zabýváme se rovněž stavbou opěrných zdí. Realizace dopravních staveb, komunikací, dále pozemní stavby. Zajistíme stavby rodinných domů, zpevněných plotů, zámkových dlažeb i zahradních pergol.

Viliam Mészáros

Realizuji veškeré zemní a výkopové práce, demolice i s odvozem suti. Dále se zaměřuji na výstavbu rodinných domů na klíč. V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat na tel.: 731889423

PETRUŽÁLEK A SYNOVÉ s.r.o.

Jsme českou rodinnou firmou, která vám poskytuje nákladní automobilovou přepravu, pronájem velkoobjemových kontejnerů a likvidaci stavebního odpadu. Součástí našich služeb jsou také demoliční a zemní práce. Dále vám nabízíme prodej písku, kačírku, štěrku, stavebního recyklátu a zahradní zeminy.

Jindřich Kněbort

Vesec č.p. 61, Mírová pod Kozákovem, 51101

RYVE - MONT s.r.o.

Mimoňská 629/15, Praha, 19000

RONYTRANS, s.r.o.

Přívrat 1454/12, Brno-Žabovřesky, 61600

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.