Tomáš Benda

Nevid 58, Nevid, 33701
Plzeňský kraj

Firma se zabývá kompletní zemní činností jakou jsou bourací a demoliční práce, různým stavebnictvím, zednictvím, Montáž teras Montáž suchých podlah fermacell. Půjčovna hutnící techniky (vibrační desky, vibrační pěchy) Prodej veškerých stavebních materiálů.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

ZISTAV, s.r.o.

Společnost ZISTAV, s.r.o. se sídlem v Karlových Varech - Staré Role je stavební firma specializující se na komplexní stavební činnost. Naše služby zahrnují rekonstrukce objektů, novostavby všech typů budov, zemní práce, inženýrské sítě, vodovody a kanalizace. S dlouholetou zkušeností a profesionálním přístupem jsme schopni splnit požadavky i těch nejnáročnějších klientů.

RONYTRANS, s.r.o.

Přívrat 1454/12, Brno-Žabovřesky, 61600

TESAŘI CZ s.r.o.

Provádíme profesionální demontáže, demolice, ale i výměny veškerých dřevěných tesařských částí domů a objektů, jako jsou: střešní krovní konstrukce, podlahové a stropní trámové konstrukce, podlahová prkna, dřevěné prkenné opláštění domů ze sluncem opálených prken

Tomáš Havel

Stavební firma je zaměřená na stavby rodinných domů na klíč, zateplené fasády, betonové konstrukce - schodiště (vč. točitých), výtahové šachty, monolitické věnce, opěrné zídky, bazény, žumpy, izolace spodních staveb, terénní úpravy, stavby oplocení, bourací práce

Vladislav Mertlík

Stavební činnost, výstavba bytových a nebytových budov, příprava staveniště, zemní práce

Richard Wiehl

Zlatá Olešnice 172, Zlatá Olešnice, 46847

DePa s.r.o.

Provádíme komplexní stavební práce. Jsme vybaveni veškerou strojní mechanizací potřebnou ke zhotovení námi prováděných staveb. Naše služby: zemní práce včetně odvozu, vodovody, plynovody, kanalizace, kanalizační přípojky, komunikace, zpevněné plochy, chodníky, rekonstrukce budov, rodinné domy, opěrné zdi, terénní úpravy

Miroslav Štěch

Jsme zavedeným jihočeským specialistou na betonové podlahy s tradicí od roku 1999. Provádíme betonové potěry, strojní pokládání betonových potěrů a betonové podlahy.

Jiří Piňos

V oblasti průmyslových podlah se pohybujeme již od roku 2003. V projektových pracích od roku 2003. V provádění fasádních prací od roku 2009. Zkušenosti s prováděním průmyslových podlah jsou zúročeny více než 200.000 m2 již realizovaných ploch. Vzhledem k velikosti firmy jsme schopni provádět průmyslové podlahy v denním záběru až 2000 m2 a to v rámci celé ČR.

Betonové podlahy Žák s.r.o.

Specializujeme se na provádění betonových podlah, tepelných izolací a izolací proti vodě jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. Nabízíme také Foukané tepelné a akustické izolace.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.