Milan Kubát

Klíšská 627/80, Ústí nad Labem-město, Klíše, 40001
Ústecký kraj

Firma se zabývá kompletní stavební činností, zednictvím, fasádami, omítkami, bourací a demoliční činností, stavbou domů na klíč, střechami, základovými deskami, výškovou činností, realizací staveb, rekonstrukcemi bytů a bytových jader, vodoinstalací a elektroinstalací a celkově všeobecné stavebnictví, působí po celé České Republice a zahraničí.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

ZISTAV, s.r.o.

Společnost ZISTAV, s.r.o. se sídlem v Karlových Varech - Staré Role je stavební firma specializující se na komplexní stavební činnost. Naše služby zahrnují rekonstrukce objektů, novostavby všech typů budov, zemní práce, inženýrské sítě, vodovody a kanalizace. S dlouholetou zkušeností a profesionálním přístupem jsme schopni splnit požadavky i těch nejnáročnějších klientů.

Petr Lohynský

Zednické práce, fasády, sádrokartonářské práce, podlahy, malířské práce, obklady, dlažby, zámkové dlažby, montáže oken, malování, zateplené fasády.

PELLAMONT s.r.o.

Spojovací 559, Milovice - Mladá, 28924

Tomáš Havel

Stavební firma je zaměřená na stavby rodinných domů na klíč, zateplené fasády, betonové konstrukce - schodiště (vč. točitých), výtahové šachty, monolitické věnce, opěrné zídky, bazény, žumpy, izolace spodních staveb, terénní úpravy, stavby oplocení, bourací práce

Petr Michálek

Specializujeme se na kompletní realizace, opravy i servis pro váš rodinný dům, byt a komerční prostory. Realizujeme instalatérské, topenářské, plynařské, zámečnické, elektrikářské, zemní, stavební a zednické práce.

STAVEBNICTVÍ JOSEF BAČA s.r.o.

Jsme malá stavební firma. Specializujeme se na výstavbu rodinných domů na klíč, zateplování staveb, rekonstrukce bytových jednotek a ucelené dodávky stavebních prací.

ANNASTAV CZ s.r.o.

Provádíme komplexní stavební práce-rekonstrukce,zateplení fasád RD,panelových a bytových domů,přestavby bytů a rekonstrukce bytových jader,kompletní údržba a rekonstrukce průmyslových podniků,zámková dlažba vchodů,chodníků,vjezdů a parkovacích stání,výstavba plotů a oplocení,malířské práce,demoliční,zemní a výkopové práce,výstavby kanalizace a přípojek,ZTI, údržba objektů,

R domy s.r.o.

Provádíme výstavbu rodinných domů a to jak dřevostaveb tak i zděných. Domy stavíme na klíč, ale i v jiném stupni rozestavěnosti. Nabízíme zpracování projektu zdarma, případně můžeme stavět dle projektu zákazníka. Zabýváme se i realizací zateplených fasád, stavbou základových desek, rekonstrukcemi domů a bytů atd.

Jiří Hájek

Zabýváme se realizací železobetonových schodišť. Upřednostňujeme pouze zákazníky z Jihomoravského kraje - Brno a okolí.

ATELIER KUNC architects, s.r.o.

Zabýváme se komplexním řešením komerčních i soukromých staveb, rodinných domů, interiérů a jejich realizací, na klíč pro naše klienty. Navrhujeme a realizujeme atypické výstavní expozice.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.