Brapet s.r.o.

Josefa Spitze 296, Kralupy nad Vltavou - Minice, 27801
Středočeský kraj

Společnost Brapet s.r.o. se sídlem v Kralupech nad Vltavou - Minicích se specializuje na celkové stavební a instalatérské práce. Profesionální tým se zaměřuje na kvalitní realizaci stavebních projektů a instalatérských prací, s důrazem na preciznost a spokojenost zákazníků. S víceletou zkušeností a odborným přístupem je Brapet s.r.o. spolehlivým partnerem pro vaše stavební a instalatérské potřeby.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Stojka Group Service s.r.o.

Provádíme celkové rekonstrukce, částečné rekonstrukce, pravidelný a jednorázový úklid, dodávku a montáže nábytku a elektrospotřebičů.

WendaWood s.r.o

U Kostela 81, Mutěnice, 69611

Petr Michálek

Specializujeme se na kompletní realizace, opravy i servis pro váš rodinný dům, byt a komerční prostory. Realizujeme instalatérské, topenářské, plynařské, zámečnické, elektrikářské, zemní, stavební a zednické práce.

ATELIER KUNC architects, s.r.o.

Zabýváme se komplexním řešením komerčních i soukromých staveb, rodinných domů, interiérů a jejich realizací, na klíč pro naše klienty. Navrhujeme a realizujeme atypické výstavní expozice.

R domy s.r.o.

Provádíme výstavbu rodinných domů a to jak dřevostaveb tak i zděných. Domy stavíme na klíč, ale i v jiném stupni rozestavěnosti. Nabízíme zpracování projektu zdarma, případně můžeme stavět dle projektu zákazníka. Zabýváme se i realizací zateplených fasád, stavbou základových desek, rekonstrukcemi domů a bytů atd.

STAVEBNICTVÍ JOSEF BAČA s.r.o.

Jsme malá stavební firma. Specializujeme se na výstavbu rodinných domů na klíč, zateplování staveb, rekonstrukce bytových jednotek a ucelené dodávky stavebních prací.

KPV SYSTÉM, s. r. o.

Jsme spolehlivá stavební firma, která vám, zajistí kompletní stavbu rodinného domu na klíč, rekonstrukci nebo výstavbu průmyslových hal či zateplování a revitalizace bytových domů a inženýrských staveb.

BAUTECHNOLOGY a.s.

Naše firma se specializuje na odvlhčení zdiva injektáží WetBRICK gelem a na dezinfekci vzduchu a prostor. Odvlhčujeme HISTORICKÉ BUDOVY,ČINŽOVNÍ DOMY, RODINNÉ DOMY,HOSPODÁŘSKÉ BUDOVY,CHALUPY,CHATY,FIREMNÍ OBJEKTY.... WetBRICK gel spolehlivě funguje u všech typů zdiva (kámen,cihla,ytong,porotherm,atd.), působí proti vlhkosti vzlínáním od základů domu, z boku a dokonce i proti tlakové vodě. ZÁRUKA 10 LET, prověřená funkčnost 30 let. Dezinfekce vzduchu, likvidace virů, bakterií, plísní.

LAKOMIRAVA s.r.o.

Nabízíme služby v oblasti stavebnictví,realizujeme: úpravy a rekonstrukce bytových jader, bytů a kancelářských prostor, rekonstrukční práce většího rozsahu, novostavby, provádíme opravy fasád a střech, běžnou stavební údržbu, drobné opravy. Stavby na klíč provádíme jako soubor ucelených služeb a stavebních prací. Provádíme práce jednotlivých řemesel, jako jsou práce zednické a obkladačské, malířské a lakýrnické, instalatérské, topenářské apod. Realizujeme zakázky od 200tis. Kč.

Carliner Trade, spol. s.r.o.

Lohniského 901/7, Hlubočepy - Praha 5, 15200

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.