Petr Klement - automatizace a elektro

Vojanova 590/26, Ústí nad Labem - Krásné Březno, 40007
Ústecký kraj

Návrh a výroba rozvaděčů. Programování PLC. Rekonstrukce a opravy strojů. Návrh a výroba jednoúčelových strojů. Elektroinstalace. Konstrukce z hliníkových profilů (kryty strojů, stoly, regály apod.). Stěhování výrobních linek.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

CHARVÁT CTS a.s.

Společnost CHARVÁT CTS a.s. se specializuje na špičkové strojírenské výrobky, zejména na nástavby nákladních a užitkových automobilů, stroje a zařízení pro zemědělce, armádu i ostatní zákazníky. Nabízíme široký sortiment jednoramenných, dvouramenných a traktorových nosičů kontejnerů, stejně jako montáž všech typů mechanismů na podvozky nákladních automobilů a návěsů. Sídlo společnosti se nachází v Okřínku.

Miroslava Rynekrová

Elektroinstalace, revize elektro a to vč. prostředí s nebezpečím výbuchu a vysoké napětí, opravy elektro, servis elektro, rekonstrukce elektro, elektrické zabezpečovací systémy, kamerové systémy, zvonky, videotelefony, protipožární ucpávky, Non Stop Servis Elektro, školení pro firmy, i soukromé osoby, projektování, poradenská činnost, řízení staveb a drobné zámečnické a stavební činnosti při rekonstrukcích bytů a domů.

Jan Kaplan

Nabízíme kompletní elektroinstalační a elektromontážní práce jak v oblasti silnoproudu tak i slaboproudu. Domácí a průmyslové elektroinstalace. Rozvody datových linek. Kompletní rozvody eletřiny, kamerové systémy, elektronické zabezpečovací systémy, rekonstrukce starých elektroinstalací atd.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.