BUTON s.r.o.

Hlavní 1574/72, Praha - Záběhlice, 14100
Hlavní město Praha

Nabízející služby - rekonstrukce - rodinných domů, zednické práce, obkladačské práce, instalatérské práce, fasády, zateplení .

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

František Čermák

S. K. Neumanna 1378, Kladno, Švermov, 27309

VIJA STAVBY s.r.o.

Kompletní stavební práce, rekonstrukce, přestavby,

NURS-Praha s.r.o.

Naše společnost je na trhu 19 let. Nabízí komplexní správu nemovitostí a vozového parku, technickou i ekonomickou podporu, zajištění údržby školních budov, dětských, sportovních a dopravních hřišť, realitní činnosti, logistiky stavebních procesů, vlastní stavební činnosti zaměřené na modernizaci staveb (rekonstrukce bytových jednotek, rodinných domků, chat a chalup, dílen, výrobních hal,..) a na přímou výstavbu ( rodinné domky, chaty, garáže, dílny, dětská a sportovní hřiště,..).

HW - PANTY spol. s r.o.

Sanace vlhkého zdiva progresivní technologií HW SYSTEM (nerezové plechy) rakouský a evropský patent, jsme výhradní zástupci tohoto systému v ČR. Záruka, garance na statiku objektu. Rovněž provádíme klas. metody podřezání zdiva (řetěz. pilou a lanem).

ANNASTAV CZ s.r.o.

Provádíme komplexní stavební práce-rekonstrukce,zateplení fasád RD,panelových a bytových domů,přestavby bytů a rekonstrukce bytových jader,kompletní údržba a rekonstrukce průmyslových podniků,zámková dlažba vchodů,chodníků,vjezdů a parkovacích stání,výstavba plotů a oplocení,malířské práce,demoliční,zemní a výkopové práce,výstavby kanalizace a přípojek,ZTI, údržba objektů,

Vasyl Soyma

Realizují rekonstrukcí střech, pokryvačské práce.

Martin Vaníček

Provádíme zateplování a rekonstrukce rodinných domů, budov a komerčních prostor. Zajišťujeme sádrokartony, obklady, pokládku normálních i zámkových dlažeb, zdění, omítky a další.

Mironstav s.r.o.

Jsme stavební firma, která působí v oboru stavebnictví od roku 2010. Nabízíme široký sortiment služeb : rodinné a bytové domy, průmyslové stavby, rekonstrukce, obnova památek, fasády a zateplovací systémy, oplocení, zpevněné plochy, demolice a zemní práce.

FLOOR KOMPLET s.r.o.

Zaměřujeme se na přesné aplikace v oblasti litých anhydritových a cementových podlah, používaných u rodinných domů, novostaveb, rekonstrukcí a půdních vestaveb s kvalitní dodávkou léty prověřených materiálů. Zhotovujeme přesné hlazené základové desky, od kterých se odvíjí další přesná práce jako hladké nalepení proti radonových izolací, výstavba zdiva a dále dokonalá pokládka izolací EPS, montáž systémových desek pro podlahové vytápění, vylití litých potěrů a konečná pokládka finálních vrstev.

Josef Myslivec

POKUD NÁS OSLOVÍTE PŘES TENTO PROFIL - INFORMUJTE NÁS O TOM = ZÍSKATE NACENĚNÍ ZDARMA !!! Hodinový manžel - zručný řemeslník.Provádíme zednické a stavební práce, drobné řemeslné práce, obkladačské práce, zděné kuchyně. Provádíme pokládky zámkové dlažby, opravy fasády, památkové fasády, betonáže, rekonstrukce staveb, bytových jader. Montáž sádrokartonů. Malířské práce.Montáže nábytku. Úklidové práce.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.