Elektroerozivní drátové řezání Juřík

Velký Ořechov 188, Velký Ořechov, 76307
Zlínský kraj

Hlavní činnost: Elektroerozivní drátování Činnost v kooperaci : CNC frézování , CNC soustružení, kovovýroba,obrábění,broušení Servis: servis strojů, oprava elektrických strojů

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

AP nástrojárna s.r.o.

Kopanická 325, Vizovice, 76312

Milan Kovář

Nabízím garážová a průmyslová vrata, pohony bran, garáží i průmyslových vrat. Prodávám automatické závory, těsnící límce, vyrovnávací můstky a komponenty.

DIMER, spol. s r.o.

DIMER je jedním z největších českých výrobců a dodavatelů těsnění, těsnících prvků a komponentů. Jsme dodavatel s nejširším sortimentem těsnění jak co do tvarů, typů, profilů, tak co do materiálového provedení abychom optimálně vyřešili a dokonale uspokojili vaše potřeby pro podmínky konkrétní aplikace. Náš sortiment obsahuje těsnění pro hydrauliku, pneumatiku, strojní celky, potrubní systémy, čerpadla, agregáty, přírubové spoje, mechanické ucpávky, plochá těsnění, kroužky, gufera, atd. atd.

BSR-Technology Systems s.r.o.

Holečkova 789/49, Praha 5 - Smíchov, 15000

P & V Elektronic, s.r.o.

Jsme společnost se zaměřením na výrobu vinutých a mechanických dílů, jejichž hlavní uplatnění se nachází v elektronice a elektrotechnice. Disponujeme moderním vybavením jak v oblasti technologie navíjení, tak v oblasti strojního obrábění. Celá ČR.

RB Delivery Work s.r.o.

Kovovýroba, zámečnictví, závěsy na přístrojové desky, svařování konstrukcí, svařování dopravníků.

Wonky s.r.o.

Provádíme mobilní obrábění a služby ve strojírenství. Zabýváme se obráběním železa a plastů dle výkresové dokumentace a to včetně atypických rozměrů.

Zdeněk Matyšek

Výroba a montáž zimních zahrad, bazénových hal, atypických konstrukcí, hliníkových oken a dveří. Montáž stínících markýz. Výměny poškozených skel, servis okenních kování.

David Kirš

Měnín 480, Měnín, 66457

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.