Dřevostavby TONN s.r.o.

Foerstrova 918/33, Olomouc - Nová Ulice, 77900
Olomoucký kraj

Jsme výrobní společnost zaměřená na výrobu a montáž kvalitních nízkoenergetických dřevostaveb s působností po celé České republice.Rodinné domy vyrábíme a stavíme v nízkoenergetickém standardu. Stavíme domy jak typové, tak individuální.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

LISFIO s.r.o.

Stavíme rodinné domy, provádí zateplení domů, výkopové práce, i stavební dokončovací práce jako SDK práce, omítky či pokládku dlažeb. Obchodujeme stavebními materiály.

STAVEBNICTVÍ JOSEF BAČA s.r.o.

Jsme malá stavební firma. Specializujeme se na výstavbu rodinných domů na klíč, zateplování staveb, rekonstrukce bytových jednotek a ucelené dodávky stavebních prací.

KPV SYSTÉM, s. r. o.

Jsme spolehlivá stavební firma, která vám, zajistí kompletní stavbu rodinného domu na klíč, rekonstrukci nebo výstavbu průmyslových hal či zateplování a revitalizace bytových domů a inženýrských staveb.

PELLAMONT s.r.o.

Spojovací 559, Milovice - Mladá, 28924

Mironstav s.r.o.

Jsme stavební firma, která působí v oboru stavebnictví od roku 2010. Nabízíme široký sortiment služeb : rodinné a bytové domy, průmyslové stavby, rekonstrukce, obnova památek, fasády a zateplovací systémy, oplocení, zpevněné plochy, demolice a zemní práce.

Wolnystavby s. r. o.

Orientujeme se především na soukromou klientelu, provádění staveb na klíč, provádění dílčích stavebních prací, rekonstrukce budov, domů, fasád, zateplování polystyrenem i minerální vatou. Děláme okolí Frýdku-Místku.

Pvkp stavební, s.r.o.

Prioritním předmětem podnikání je provádění staveb, výstavba inženýrských sítí a technologických celků s tím souvisejících, montážní práce předizolovaných horkovodních a parovodních systémů jak z klasických ocelových tak i ze skloepoxidolaminátových potrubí. Společnost se dále zabývá prováděním veškerých prací HSV a PSV, s tím že je důraz kladen na provádění veškerých prací vlastní kapacitou. Plynofikace, vodovody, kanalizace, parovody.

R domy s.r.o.

Provádíme výstavbu rodinných domů a to jak dřevostaveb tak i zděných. Domy stavíme na klíč, ale i v jiném stupni rozestavěnosti. Nabízíme zpracování projektu zdarma, případně můžeme stavět dle projektu zákazníka. Zabýváme se i realizací zateplených fasád, stavbou základových desek, rekonstrukcemi domů a bytů atd.

ATELIER KUNC architects, s.r.o.

Zabýváme se komplexním řešením komerčních i soukromých staveb, rodinných domů, interiérů a jejich realizací, na klíč pro naše klienty. Navrhujeme a realizujeme atypické výstavní expozice.

CH-CAPITAL s.r.o.

Od roku 2010 jsme pomohli desítkám rodin z Prahy a okolí zabydlet se v novém domově nebo zrekonstruovat ten starý. Uděláme za vás všechno, kvůli čemu se stavbou, rekonstrukcí či zateplením ještě váháte.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.