BAU Ostrava s.r.o.

Na Jánské 1869/56, Slezská Ostrava, 71000
Česká Republika

Realizujeme kompletní stavební a rekonstrukční činnost, zámkové dlažby, chodníky, parkovací stání, terénní úpravy, zemní a výkopové práce, demolice apod. Realizujeme historické fasády budov.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Václav Hruška

Stavební práce, obklady, dlažby, rekonstrukce, omítky, fasády, základové desky, vyzdívky, instalatérské práce, malování, lakování.

Martin Vaníček

Provádíme zateplování a rekonstrukce rodinných domů, budov a komerčních prostor. Zajišťujeme sádrokartony, obklady, pokládku normálních i zámkových dlažeb, zdění, omítky a další.

Jaroslav Lušovský

Dolní Bečva 506, Dolní Bečva, 75655

Tomáš Havel

Stavební firma je zaměřená na stavby rodinných domů na klíč, zateplené fasády, betonové konstrukce - schodiště (vč. točitých), výtahové šachty, monolitické věnce, opěrné zídky, bazény, žumpy, izolace spodních staveb, terénní úpravy, stavby oplocení, bourací práce

TESAŘI CZ s.r.o.

Provádíme profesionální demontáže, demolice, ale i výměny veškerých dřevěných tesařských částí domů a objektů, jako jsou: střešní krovní konstrukce, podlahové a stropní trámové konstrukce, podlahová prkna, dřevěné prkenné opláštění domů ze sluncem opálených prken

Jiří Voseček

Firma provádí demolice a bourací práce.

CH-CAPITAL s.r.o.

Od roku 2010 jsme pomohli desítkám rodin z Prahy a okolí zabydlet se v novém domově nebo zrekonstruovat ten starý. Uděláme za vás všechno, kvůli čemu se stavbou, rekonstrukcí či zateplením ještě váháte.

ELITT stavební s.r.o.

Firma se zabývá kompletním stavebnictvím, rekonstrukcemi, zednictvím a zemní činností kdy působí v Praze a Středočeském kraji.

Vladislav Mertlík

Stavební činnost, výstavba bytových a nebytových budov, příprava staveniště, zemní práce

ANNASTAV CZ s.r.o.

Provádíme komplexní stavební práce-rekonstrukce,zateplení fasád RD,panelových a bytových domů,přestavby bytů a rekonstrukce bytových jader,kompletní údržba a rekonstrukce průmyslových podniků,zámková dlažba vchodů,chodníků,vjezdů a parkovacích stání,výstavba plotů a oplocení,malířské práce,demoliční,zemní a výkopové práce,výstavby kanalizace a přípojek,ZTI, údržba objektů,

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.