Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

RYVE - MONT s.r.o.

Stavební firma zaměřená na provádění zateplení fasád, zednické práce, obklady, dlažby, zámkové dlažby, rekonstrukce bytových jader, stavby rodinných domů atd. Preferuji Prahu a okolí.

SYTYS.cz s.r.o.

Realizujeme výstavbu a rekonstrukci silnic,parkovišť,chodníků a dalších zpevněných ploch, cyklostezek,polních a lesních cest,zemní práce a terénní úpravy revitalizace městských parků, ulic, náměstí.Výstavba, rekonstrukce vodovodních a kanalizačních sítí měst a obcí vč. přípojek, protipovodňová opatření, hydrotechnické stavby, úprava koryt vodních toků provádění betonových monolitických konstrukcí, inženýrských objektů, zdí a retenčních nádrží, pozemní stavitelství – občanské a průmyslové stavby

DIAMANT UNIPOOL s.r.o.

Jsme výrobcem bazénů a bazénového zastřešení. Zaměřujeme se na vysokou kvalitu našich bazénů a zastřešení.

NP STAV s.r.o.

Společnost NP STAV s.r.o. je zednickou firmou se sídlem v Červeném Kostelci. Naše hlavní specializace zahrnuje rekonstrukce a rekonstrukční práce, zateplení fasád, pokládku dlažby a obkladačské práce. Jsme odborníky na sádrokartonářské práce, hrubou stavbu, tesařské a truhlářské práce. V naší nabídce také najdete montáž podhledů, kazetových stropů, příček, půdní vestavby a předsazených stěn. Rovněž se věnujeme výrobě a montáži nábytku. Jsme tady, abychom vám pomohli s vašimi stavebními a designovými potřebami.

Project Outdoor s.r.o.

Specializujeme se na návrhy a stavbu lanových center, lanových parků, dobrodružných hřišť, adrenalinových skoků a sjezdů a dětských hřišť. Na trhu s lanovými aktivitami jsme od roku 2000 a postavili jsme přes 250 lanových center a parků u nás a v zahraničí. Za dobu našeho působení jsme postavili přes 250 lanových center u nás a v zahraničí. Navrhneme Vám vhodný typ lanového areálu dle Vašeho záměru a vypracujeme profesionální vizualizaci. Provedeme kompletní dodávku a realizaci stavby v souladu s platnými českými a evropskými normami. Areály mají certifikát vydaný nezávislou certifikační firmou na jehož základě Vám vystavíme Prohlášení o shodě. S námi máte jistotu servisu a bezpečnostní revize lanových center a parků.

hřiště.cz, s.r.o.

Jsme český výrobce hřiště.cz, s. r. o. Dodáváme dětská hřiště, herní prvky, multifunkční sportoviště, venkovní fitness, parkourová hřiště, skateparky a hřiště pro seniory. Všechny typy hřišť vyvíjíme, navrhujeme, vyrábíme, projektujeme i stavíme. Nabízíme dětská hřiště venkovní i vnitřní.

R domy s.r.o.

Provádíme výstavbu rodinných domů a to jak dřevostaveb tak i zděných. Domy stavíme na klíč, ale i v jiném stupni rozestavěnosti. Nabízíme zpracování projektu zdarma, případně můžeme stavět dle projektu zákazníka. Zabýváme se i realizací zateplených fasád, stavbou základových desek, rekonstrukcemi domů a bytů atd.

Jiří Hájek

Zabýváme se realizací železobetonových schodišť. Upřednostňujeme pouze zákazníky z Jihomoravského kraje - Brno a okolí.

Petr Michálek

Specializujeme se na kompletní realizace, opravy i servis pro váš rodinný dům, byt a komerční prostory. Realizujeme instalatérské, topenářské, plynařské, zámečnické, elektrikářské, zemní, stavební a zednické práce.

Carliner Trade, spol. s.r.o.

Lohniského 901/7, Hlubočepy - Praha 5, 15200

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.