Jaroslav Kovářík - Martin Janů

Štúrova, Praha, 14200
Vysočina

Nabízíme stěhování, vyklízení sklepů a domů, zahrad. Demoliční práce, stavební práce - rekonstrukce bytů a domů, zednické, malířské práce, úklidové práce

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Petr Kmoch

Karlovarská 758/1, Karlovy Vary - Stará Role, 36017

Jaroslav Král

Nabízím veškeré klempířské a pokrývačské práce, konstrukce krovu, montáž střešních oken, opláštění hal, montáž veškerých plechových krytin včetně dodávky materiálu, zdění komínů, montáž hromosvodu, izolace a zateplení střech. Spolehlivost, záruky, regionální ceny a dobré recenze spokojených zákazníků. Poptávka mailem, nebo tel. Mám 20 let praxe, spolupracuji s odborníky i v dalších profesích stavebních činností.

Libor Báča

Bobkova 737/24, Praha 9 - Černý Most, 19800

Vasyl Soyma

Realizují rekonstrukcí střech, pokryvačské práce.

Josef Myslivec

POKUD NÁS OSLOVÍTE PŘES TENTO PROFIL - INFORMUJTE NÁS O TOM = ZÍSKATE NACENĚNÍ ZDARMA !!! Hodinový manžel - zručný řemeslník.Provádíme zednické a stavební práce, drobné řemeslné práce, obkladačské práce, zděné kuchyně. Provádíme pokládky zámkové dlažby, opravy fasády, památkové fasády, betonáže, rekonstrukce staveb, bytových jader. Montáž sádrokartonů. Malířské práce.Montáže nábytku. Úklidové práce.

David Bělohradský

Jsme malíři s dlouholetou praxí poskytující své služby - Malířské práce - malování bytů, rodinných domů, kanceláří, firem, nátěry fasád, stěrkování stěn a štukování. Působíme na Vysočině a Středočeském kraji.

JMB Profi s.r.o.

JMB Profi s.r.o. je společnost se sídlem v Praze 2, která se specializuje na provádění protipožárních nátěrů a poskytování malířských a natěračských prací. S více než 10 lety zkušeností v oboru, nabízíme profesionální a kvalitní služby pro zákazníky v Praze a okolí. Náš tým zkušených a kvalifikovaných pracovníků se vždy snaží splnit veškerá očekávání zákazníků a zajistit jim bezpečí a esteticky dokonalé výsledky. Společnost JMB Profi s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem pro veškeré potřeby v oblasti protipožárních nátěrů, malířských a natěračských prací.

Miroslav Kulha

Kozáková 681, Česká Lípa, 47001

ERGO TRADING CZ s.r.o.

Provádí veškeré stavební práce v rámci výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury. Zároveň společnost provádí rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů.

Lesostavby Třeboň a.s.

Mezi hlavní náplně naší společnosti Lesostavby Třeboň a.s. patří: výstavba komunikací – od lesních cest až k silnicím, náročné ekologické stavby – revitalizace vodních toků, vodohospodářské stavby – výstavbu a rekonstrukce rybníků, vodních toků, čistíren odpadních vod, vodovodů a kanalizace bytová výstavba

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.