Radek Němec i-stav.cz

Křižovnická 86/6, Praha 1 - Staré Město, 11000
Česká Republika

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

ATELIER KUNC architects, s.r.o.

Zabýváme se komplexním řešením komerčních i soukromých staveb, rodinných domů, interiérů a jejich realizací, na klíč pro naše klienty. Navrhujeme a realizujeme atypické výstavní expozice.

HW - PANTY spol. s r.o.

Sanace vlhkého zdiva progresivní technologií HW SYSTEM (nerezové plechy) rakouský a evropský patent, jsme výhradní zástupci tohoto systému v ČR. Záruka, garance na statiku objektu. Rovněž provádíme klas. metody podřezání zdiva (řetěz. pilou a lanem).

METSTAV s.r.o.

Licibořice 18, Licibořice, 53823

ALUSTYL - pro, s.r.o.

Navrhujeme a realizujeme zastřešení hliníkovou konstrukcí (altány, pergoly, zimní zahrady, vchodové stříšky a bazény). Dále nabízíme zasklení balkonů a lodžií rámovým nebo bezrámovým systémem a stínící techniku (vertikální a horizontální žaluzie), jak pro naše systémy, tak i do plastových oken.

Carliner Trade, spol. s.r.o.

Lohniského 901/7, Hlubočepy - Praha 5, 15200

Betonové podlahy Žák s.r.o.

Specializujeme se na provádění betonových podlah, tepelných izolací a izolací proti vodě jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. Nabízíme také Foukané tepelné a akustické izolace.

Zdeněk Vávra

Zdeněk Vávra se sídlem v Kamýku nad Vltavou je odborníkem v oblasti PUR pěny, stříkané izolace, pěnové izolace, PUR izolace, rekonstrukce a rekonstrukčních prací. S víceletou zkušeností a využitím moderních technologií nabízíme vysokou kvalitu našich služeb. Našim zákazníkům poskytujeme efektivní a spolehlivé řešení pro izolaci a rekonstrukci jejich domovů a budov. Snažíme se vytvořit komfortní a energeticky úsporné prostředí, které splňuje veškeré požadavky a představy našich klientů

Martin Vaníček

Provádíme zateplování a rekonstrukce rodinných domů, budov a komerčních prostor. Zajišťujeme sádrokartony, obklady, pokládku normálních i zámkových dlažeb, zdění, omítky a další.

INTERWAND.CZ s.r.o.

Systémové mobilní příčky prosklené i plné, bezrámové skleněné příčky, luxferové stěny, posuvné a křídlové skleněné dveře, nerezová madla, eloxované U profily. Skleněná zábradlí, sprchové kouty. Specializujeme se na zakázkovou výrobu ze skla a nerezu.

Altryss, s.r.o.

Zaměření firmy je realizace interiérů. Hlavní zaměřením realizace zakázek jsou drobné i velké investiční akce. Realizujeme dřevěné podlahy všech typů konstrukcí a také podlahy renovujeme a to včetně historických. Pokládáme linolea, PVC a koberce. Provádíme podlahy sportovišť a průmyslových objektů. Pro všechny typy podlah provádíme přípravu a případnou sanaci podkladů a to i včetně frézování. Dodáváme Dřevěné konstrukce do interiérů a exteriérů, ploty, dělící stěny, pergoly a obklady stěn.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.