AK Mgr. Lucie Tahotné

Vodičkova, Praha, 11000
Hlavní město Praha

Nabízíme komplexní právní služby a to jak renomovaným mezinárodním i českým společnostem i jednotlivým fyzickým osobám, ať českým či zahraničním, jak v oblasti práva obchodního, kdy zajišťujeme veškerou korporátní i smluví agendu, tak práva občanského, rodinného, práva autorského a práva hospodářské soutěže, pracovního práva, práva nemovitostí a rovněž při souvisejících soudních, rozhodčích či smírčích řešeních sporů.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Easy Tax & Advisory s.r.o.

Společnost vznikla v září 2015, kdy byla založena majitelem firmy, který se již více něž 10 let pohybuje v oblasti účetnictví a daní. Poskytujeme účetní a daňové poradenství, a vedení on-line účetnictví. Svým klientům připravíme vždy řešení na míru.

SAFETY PRO s.r.o.

Zaměřujeme se především na oblast BOZP a PO a technický dozor staveb. Postupným vývojem a růstem společnosti v průběhu let přibývaly k těmto činnostem i další. V současné době spadá mezi naše hlavní činnosti technický dozor stavebníka, BOZP a PO, geotechnika a geologie a projekční činnost.

TH.data a.s.

Nabízíme komplexní servis ve finanční, účetní, daňové a mzdové oblasti pro podnikatelské i nepodnikatelské subjekty, tuzemské i zahraniční. Poskytované služby provádíme v rozsahu a šíři odpovídající všem potřebám a požadavkům klientů od řešení aktuálních jednotlivých záležitostí po kompletní outsourcing dané oblasti. Díky našim znalostem, dovednostem a flexibilitě, pomáháme klientům snížit náklady, zvýšit výkonnost firmy a dosahovat stanovených cílů. S

CONFIN PARTNER s.r.o.

Dotační poradenství. Zpracování žádosti o dotace. Výběrová řízeni. Administrativa výběrových řízení. Projektová dokumentace.

M.C.TRITON, spol. s r.o.

Řídíme nebo pomáháme s řízením firem a úřadů ve veřejném sektoru. Manažerské poradenství, vzdělávání a interní management.

CIVOP s.r.o.

Nabízíme služby outsourcingu bezpečnost práce, požární ochrana, zpracování dokumentace, školení BOZP PO, řešíme školení (jeřábník, obsluha VZV, tlakové nádoby, první pomoc, elektro atd.), koordinátor BOZP, poradenství OHSAS, revize PHP.

Agentura PANCÉŘ s.r.o.

Specializujeme se na ostrahu a ochranu osob a majetku. Nabízíme služby v oblasti facility managementu. Komplexní správa nemovitostí,energetický management budov. Komplexní služby požární ochrany a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a ochrany životního prostředí.Revize elektroinstalace,elektrospotřebičů,plynových nádob, tlakových nádob, zdvihacích zařízení a routerů. Služby po celé ČR. Zajišťujeme náhradní plnění povinnosti zaměstnávat osoby se zdravotním postižením.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.