Bábík spol. s r.o.

Vacenovice, 130, Vacenovice, 69606
Česká Republika

Požární služby. Poskytování komplexních služeb v oboru požární ochrany včetně zpracování dokumentace: kategorizace činností, organizační zajištění, požární řád, poplachové směrnice, dokumentace zdolávání požáru, evakuační plán, požárně bezpečnostní řešení. Montáž, revize a servis požárně bezpečnostních zařízení hasicí přístroje, hydranty, protipožární dveře, požární ucpávky, klapky, protipožární nátěry. Prodej vybavení nejen pro hasiče. Bezpečnostní tabulky, lékárničky, svítilny, sorbenty, hlásiče kouře a CO. Vybavení na požární sport. Hadice, savice, proudnice, rozdělovače atd.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

CIVOP s.r.o.

Nabízíme služby outsourcingu bezpečnost práce, požární ochrana, zpracování dokumentace, školení BOZP PO, řešíme školení (jeřábník, obsluha VZV, tlakové nádoby, první pomoc, elektro atd.), koordinátor BOZP, poradenství OHSAS, revize PHP.

SAFETY PRO s.r.o.

Zaměřujeme se především na oblast BOZP a PO a technický dozor staveb. Postupným vývojem a růstem společnosti v průběhu let přibývaly k těmto činnostem i další. V současné době spadá mezi naše hlavní činnosti technický dozor stavebníka, BOZP a PO, geotechnika a geologie a projekční činnost.

Ing. František Iša, - DIRAKO

Nabízíme kvalitní služby a komplexní řešení pro oblast ochranných pracovních pomůcek, pracovních oděvů a obuvi.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.