Kateřina Kovalová

Na Petynce 173/88, Praha - Střešovice, 16900
Hlavní město Praha

Jsme profesionální montážní firma a nabízíme Vám dodávku a montáž kamerového systému za účelem zabezpečení Vašeho domu. Kamerový systém namontujeme všude tam, kde je třeba obrazově zaznamenávat pohyb cizích osob v domě. Zamezíme tak nepříjemným událostem jako jsou vykradené byty, vloupání do sklepních prostor, poškozování výtahových kabin, ničení interiéru domu a podobně. Samozřejmostí kamerového systému je záznam signálu z kamer, který lze v případě potřeby prohlédnout a použít jako důkazový materiál. Nabízí se také možnost vzdáleného dohledu s užitím stolního PC, tabletu, nebo mobilního telefonu a to v reálném čase. Dále nabízíme a montujeme přístupové systémy, kdy se jedná o elektronické zařízení fungující na principu dotykových čipů či bezdotykových karet. Prioritou tohoto systému je digitální identifikace osob vstupujících a odcházejících z budovy a tedy dokonalý přehled o tom, kdo se v inkriminovanou dobu kde pohyboval. Dalším produktem, který můžeme do Vašeho domu dodat a namontovat je tzv. videovrátný. Systém nabízí kontrolu přichozích návštěv, pohodlné otevírání dveří a zajišťuje komunikaci s příchozími. Kdo právě zvoní u Vašich dveří si snadno ověříte na monitoru Vašeho zařízení kdekoli v republice i mimo ni. Ovládat videovrátného můžete i vzdáleně, tedy také v nepřítomnosti mimo Váš domov. Valná většina video monitorů umožňuje také vyfocení návštěvy při zazvonění a to i v nočních hodinách pro svůj zabudovaný systém nočního vidění. Mimo tato zabezpečovací zařízení bychom Vám doporučili pořízení osvětlení společných prostor domu s funcí PIR senzoru. Toto zařízení reaguje na slabé infračervené záření, vycházející z těla. Pokud se osoba pohybuje v rozsahu senzoru, rozsvítí se světlo. Po opuštění oblasti snímání se světlo automaticky vypne, což šetří energii a je tudíž pro nájemníky domu přijatelně ekonomické. Poslední, pro Váš dům nezbytnou pomůckou je elektronická požární signalizace. Jejím hlavním úkolem je včas odhalit vznik požáru a ochránit tak osoby a nebo majetek okamžitým přivoláním pomoci. Zajistíme Vám také potřebné revize a zákonné úpravy požárních systémů. Nezapomínejte, že u přenosných, pojízdných a přívěsných hasících přístrojů je revize potřeba provádět minimálně jednou ročně! Dále pak periodické kontroly vodních a pěnových hasicích přístrojů min. 1 x za 3 roky, ostatních hasicích přístrojů minimálně 1x za 5 let. Cenovou kalkulaci Vám vzhledem k rozmanitému sortimentu našich produktů vypracujeme zdarma po bezplatné prohlídce místa plánované instalace našim technikem.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

E*tech, spol. s r.o.

Díky dlouholetým zkušenostem v oblasti slaboproudých elektroinstalací Vám můžeme nabídnout montáž EZS Jablotron, montáže kamerových systémů (CCTV), strukturované kabeláže (SK) a elektronických požárních systémů NSC Apollo (EPS), vstupních systémů či domovních zvonků pro rodinné domy.

HB ALARM spol. s r. o.

Nabízíme poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob. Hlavní zaměření na PZTS Poplachové zabezpečovací a tísňové systémy EPS Elektronická požární signalizace, CCTV Kamerové systémy, SKV Systém kontroly vstupu, SKS Strukturované kabelové systémy,Ozvučení,silnoproudé instalace, atd.V oblasti bezpečnostních systémů poskytujeme následující služby.Poradenská činnost, projekce včetně schválení na příslušných úřadech,dodávky a realizaci systémů, revize, záruční i pozáruční servis.

Libor Kovařík

Zajišťujeme veškeré elektroinstalační práce silnoproud i slaboproud (Elektroinstalace, Přihlášky a revize, Domácí telefony, zvonky, Zabezpečovací systémy, Kamerové systémy, Systémy požární ochrany, Evakuační rozhlasy a ozvučení, Měření a regulace.) a servis. Nabízíme komplexní práce v bytových, průmyslových, i jinak komerčně využívaných objektech.

SAP TECHNOLOGY

Servis, montáž a prodej zabezpečovacích systémů EZS, bezdrátového zabezpečení AJAX Bedo a kamerových systémů CCTV.

IVAR ID Poděbrady, s.r.o.

Systém pro evidenci a zpracování docházky, plánování směn, přístupové systémy, technologie bezkontaktní identifikace, čtečky LF, HF, UHF. Dodávky čipů, karet, hodinek. Dodávky SW, vývoj na klíč, mobilní aplikace, dodávky turniketů, branky, brány, el. zámky pro šatní skříňky Off-Line i On-Line, pokladní systémy pro aquaparky, sportovní centra, haly, saun, wellness a pod., vstupenkové systémy pro zimní stadiony a multifunkční haly

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.