REEVA Trade s.r.o.

Kotlářka 115, Praha 5, 15000
Hlavní město Praha

Vítá Vás Kotlářka, stylová, nově zrekonstruovaná viniční usedlost, jejíž historie se traduje již od 15. století, kdy zde zakořenila rodinná vinice po dobu více než tří staletí. Navštivte tuto ojedinělou historickou usedlost, která Vám nabízí příjemný relax uprostřed zeleně nedaleko centra Prahy, s krásnou vyhlídkou na Prahu, ubytovací kapacitou až 46 lůžek, navíc za výhodné ceny. Budete-li mít chuť na lahodnou večeři či oběd, zavítejte do místní restaurace, kde na Vás čekají speciality české kuchyně od skutečných odborníků, kteří naladí Vaše chuťové pohárky na tu správnou notu. Za pěkného počasí nabízí Kotlářka příjemné venkovní posezení, které si oblíbí i maminky s dětmi. Pro ty je tu připraveno dětské hřiště, kde se bezpečně zabaví a Vy si můžete vychutnat posezení s přáteli. Nevíte, co s načatým večerem? Přijďte si poslechnout příjemnou živou hudbu, vychutnat sklenku vína či zlatavého moku a vyberte si jednu z lahodných specialit z bohatého menu. Kotlářka pro Vás může být vším – příjemným zázemím pro posezení s přáteli či prostorem pro oslavu výjimečných událostí Vašich blízkých.Tuto odlehlou usedlost nedaleko centra Prahy si zamilujete.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Božena Malinová

Jsme malý penzionek v malebné obci Pavlov, pod Pálavskými vrchy. Naleznete zde vše co potřebujete: kuchyňku, bazén, parkoviště na kola, BAR, grill. Můžete do sytosti užít výlety (pěšky, na kole, autem, autobusem, lodí) po krásném okolí - Pálava, Lednice, Archeopark Pavlov, Valtice aj.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.