ARCO IRIS s.r.o.

Nové sady 988/2, Brno, 602 00
Česká Republika

Prodej profesionálních parních čističů OPTIMA steamer, parních vysavačů BILLY, VERONA a Samoobslužných parních tepovačů pro suché čištění interiéru - na bezkontaktní myčky, parkoviště na sídlišti, u obch.center nebo na čerpací stanice. Prodej, zaškolení, služby- technologie ultrajemné nano-mlhoviny Bactakleen Ultramist - ničí koronavirus (testováno), bakterie, plísně s účinkem 2-3 měsíce. Netoxická, přírodní, neškodí ani malým dětem, rostlinám nebo potravinám, více na www.bactakleen.cz Služby: - suché ekologické čištění párou s minimem vody a odpadu - antivirová a antibakteriální ochrana Bactakleen Ultramist proti přenosu a šíření infekčních nemocí jako chřipka, žloutenka, COVID-19, bez chemie, bez ozonu. Vhodné pro: - automobily, autobusy, tramvaje, vlaky, letadla - komerční prostory, nákupní vozíky, mrazírenské boxy, gastro zařízení, - průmyslové prostory, výrobní linky, stroje, CNC - hotely, kanceláře, mateřské školy, restaurace, fitness centra Jsme distributorem pro ČR a Slovensko. Poskytujeme služby pro supermarkety, hromadnou dopravu, vinařství, atd..

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Perfect Real care s.r.o

Nabízíme realitní služby - koupě, prodej, pronájem, zprostředkování prodeje, možnost vyřízení hypotéky.

Stojka Group Service s.r.o.

Provádíme celkové rekonstrukce, částečné rekonstrukce, pravidelný a jednorázový úklid, dodávku a montáže nábytku a elektrospotřebičů.

LeWap s.r.o.

Prostřední 760, Hostivice, 25301

Miroslav Digaňa

Provozujeme nákladní přepravu do 3,5 t, čistíme interiér vozu, obnovíme lak vašeho vozidla.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.