SPS electronic CZ s.r.o.

Růžová 5363, Chomutov, 43004
Ústecký kraj

Výroba měřících přístrojů pro kontrolu elektrické bezpečnosti. Přístroje pro měření elektrické pevnosti, izolačního stavu nebo ochranného vodiče. Dále zastupujeme výrobce transformátorů, firmu Michael Riedel a zajišťujeme prodej všech typů transformátorů a tlumivek v rámci ČR a SR.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

SOREX s.r.o.

Společnost SOREX s.r.o. se sídlem v Hostomicích je specializovaná firma na poskytování služeb v oblasti klimatizace, vzduchotechniky a tepelných čerpadel. Nabízíme kompletní servis klimatizací včetně montáže, projektování a měření a regulace systémů. Nejenže se zaměřujeme na bytovou a kancelářskou klimatizaci, ale také na instalaci a údržbu tepelných čerpadel. Dále zajišťujeme servis a údržbu vzduchotechnických systémů. S našimi zkušenostmi a odborným týmem jsme schopni poskytnout profesionální a spolehlivé služby v oblasti klimatizace a tepelných čerpadel."

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.