Agrostav Pardubice a.s.

Hostovická 231, Černá za Bory, Pardubice, 53301
Česká Republika

Provádění staveb na klíč, rekonstrukcí, inženýrských sítí, zemních prací, autodoprava, mechanizace a servis, výroba betonu a betonového zboží

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

EPTB s.r.o.

Jsme dopravní společnost, zajišťující přepravy nadměrných a těžkých nákladů. Vedle této činností zajistíme pro naše stávající i nové klienty, jak standartní kamionovou dopravu, tak i přepravu kusových zásilek v rámci celé Evropy – i východ.

KAMPA-MARYNKA s.r.o.

Provádíme demolice staveb, zemní a výkopové práce, opevnění vodních koryt těžkým závozem, skrývky zeminy. Zabýváme se rovněž stavbou opěrných zdí. Realizace dopravních staveb, komunikací, dále pozemní stavby. Zajistíme stavby rodinných domů, zpevněných plotů, zámkových dlažeb i zahradních pergol.

ELITT stavební s.r.o.

Firma se zabývá kompletním stavebnictvím, rekonstrukcemi, zednictvím a zemní činností kdy působí v Praze a Středočeském kraji.

Petr Bartoš

Zajišťujeme nákladní autodopravu i přepravu zboží a materiálu vlastními vozidly. Zajišťujeme přepravu od překladišť a skladů, přes spedici až po kompletní dodávky na místo určení. Přepravu zajišťujeme pomocí sklápěček, jeřábů, hydraulické ruky a dalších speciálních strojů. K dispozici máme také valníky, kontejnery, sklápěče, návěsy a další zemní a speciální stroje. Zajišťujeme odvoz sutě, zeminy a komunálního odpadu, dovoz štěrku, písku, betonu a stavebního materiálu.

hřiště.cz, s.r.o.

Jsme český výrobce hřiště.cz, s. r. o. Dodáváme dětská hřiště, herní prvky, multifunkční sportoviště, venkovní fitness, parkourová hřiště, skateparky a hřiště pro seniory. Všechny typy hřišť vyvíjíme, navrhujeme, vyrábíme, projektujeme i stavíme. Nabízíme dětská hřiště venkovní i vnitřní.

NP STAV s.r.o.

Společnost NP STAV s.r.o. je zednickou firmou se sídlem v Červeném Kostelci. Naše hlavní specializace zahrnuje rekonstrukce a rekonstrukční práce, zateplení fasád, pokládku dlažby a obkladačské práce. Jsme odborníky na sádrokartonářské práce, hrubou stavbu, tesařské a truhlářské práce. V naší nabídce také najdete montáž podhledů, kazetových stropů, příček, půdní vestavby a předsazených stěn. Rovněž se věnujeme výrobě a montáži nábytku. Jsme tady, abychom vám pomohli s vašimi stavebními a designovými potřebami.

Vladislav Mertlík

Stavební činnost, výstavba bytových a nebytových budov, příprava staveniště, zemní práce

Jaroslav Ambrož

Balcárkova 755/35, Olomouc - Nová Ulice, 77900

VIJA STAVBY s.r.o.

Kompletní stavební práce, rekonstrukce, přestavby,

ANNASTAV CZ s.r.o.

Provádíme komplexní stavební práce-rekonstrukce,zateplení fasád RD,panelových a bytových domů,přestavby bytů a rekonstrukce bytových jader,kompletní údržba a rekonstrukce průmyslových podniků,zámková dlažba vchodů,chodníků,vjezdů a parkovacích stání,výstavba plotů a oplocení,malířské práce,demoliční,zemní a výkopové práce,výstavby kanalizace a přípojek,ZTI, údržba objektů,

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.