Brány Posuvné s.r.o.

Žichlínek 119, Žichlínek, 56301
Pardubický kraj

Brány Posuvné s.r.o Vám nabízí kompletní řešení oplocení všech objektů. Oplocení po konzultaci navrhneme, vyrobíme a nainstalujeme. Dodáváme ploty a brány, automatické brány jak pro soukromé tak i pro průmyslové účely. Betonové ploty nabízíme ve více variantách, ovšem všechny jsou výhradně české a kvalitní výroby! Profesionální montáž a servis zajištěn.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

HB ALARM spol. s r. o.

Nabízíme poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob. Hlavní zaměření na PZTS Poplachové zabezpečovací a tísňové systémy EPS Elektronická požární signalizace, CCTV Kamerové systémy, SKV Systém kontroly vstupu, SKS Strukturované kabelové systémy,Ozvučení,silnoproudé instalace, atd.V oblasti bezpečnostních systémů poskytujeme následující služby.Poradenská činnost, projekce včetně schválení na příslušných úřadech,dodávky a realizaci systémů, revize, záruční i pozáruční servis.

ATELIER KUNC architects, s.r.o.

Zabýváme se komplexním řešením komerčních i soukromých staveb, rodinných domů, interiérů a jejich realizací, na klíč pro naše klienty. Navrhujeme a realizujeme atypické výstavní expozice.

ZISTAV, s.r.o.

Společnost ZISTAV, s.r.o. se sídlem v Karlových Varech - Staré Role je stavební firma specializující se na komplexní stavební činnost. Naše služby zahrnují rekonstrukce objektů, novostavby všech typů budov, zemní práce, inženýrské sítě, vodovody a kanalizace. S dlouholetou zkušeností a profesionálním přístupem jsme schopni splnit požadavky i těch nejnáročnějších klientů.

Miroslava Rynekrová

Elektroinstalace, revize elektro a to vč. prostředí s nebezpečím výbuchu a vysoké napětí, opravy elektro, servis elektro, rekonstrukce elektro, elektrické zabezpečovací systémy, kamerové systémy, zvonky, videotelefony, protipožární ucpávky, Non Stop Servis Elektro, školení pro firmy, i soukromé osoby, projektování, poradenská činnost, řízení staveb a drobné zámečnické a stavební činnosti při rekonstrukcích bytů a domů.

ŠKOP-STAV s.r.o.

Posky­tu­jeme kom­pletní služby v oblasti přípravy a řízení staveb, počí­naje posouzením investičního záměru, zpra­cov­áním kon­ceptu pro­jektu přes jeho real­izaci, až po uve­dení stavby do provozu. Provádíme výstavbu RD na klíč, zateplování, rekonstrukce, zednické, sádrokartonářské práce, obkladačské,malířské, projektovou činnost RD.

Wolnystavby s. r. o.

Orientujeme se především na soukromou klientelu, provádění staveb na klíč, provádění dílčích stavebních prací, rekonstrukce budov, domů, fasád, zateplování polystyrenem i minerální vatou. Děláme okolí Frýdku-Místku.

FORTELTEAM s.r.o.

Firma se zabývá zámečnictvím. Nabízíme kusovou i sériovou výrobu kovových konstrukcí. Prodej hutního materiálu.

BSR-Technology Systems s.r.o.

Holečkova 789/49, Praha 5 - Smíchov, 15000

DOMOV MJ s.r.o.

Dřevostavby na klíč, na míru. Přístavby k dřevěným i zděným domům. Finanční poradenství ohledně realizace domů, projekty, vyřízení technické dokumentace.

Inoxglass s.r.o.

Sedlnice č. 278, Sedlnice, 74256

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.