CIM HOLDINGS s.r.o.

Ocelářská 1354/35, Praha - Libeň, 19000
Česká Republika

Naše moto je Energetická soběstačnost nadosah. Zabýváme se energetikou s využitím obnovitelných a alternativních zdrojů energie: výstavbou fotovoltaických elektráren a instalací dalších technologii, (tepelných čerpadel, kotlů, kogeneračních a rekuperačních jednotek, klimatizace aj.), aby vznikla optimální kombinace pro maximální výkon a úsporu. Našimi zákazníky jsou jak majitelé RD, tak SVJ, BD a podniky. Dále nabízíme unikátní v ČR službu – FV elektrárna bez investic: https://mujenergetik.cz/

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Ing. Milan Stehlík

třída Krále Jiřího 248, Velim, 28101

Vladimír Tomanec

Provádíme dodávku, montáž a servis klimatizační techniky pro provozovny, kanceláře, rodinné domy a bytové jednotky. Rovněž provádíme montáž a servis tepelných čerpadel. Nabízíme servis plynových kotlů, servis kondenzačních kotlů, servis elektrokotlů. Montáž plynových kotlů, montáž kondenzačních kotlů, montáž elektrokotlů, montáž kaskádové kotelny. Rovněž dodáváme systémy měření a regulace.

Michal Šimůnek

Realizujeme kompletní dodání a montáž fotovoltaických elektráren na klíč.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.