BARVY SAN MARCO, s.r.o.

Čechyňská 360/4, Brno, 60200
Česká Republika

Realizátor a prodejce dekoračních omítek a barev. Prodejna benátského štuku a barev San Marco z Itálie. Děláme realizace: benátský štuk, marmo antico, imitace betonu, travertino romano i jiné dekorační omítky. Naše barvy jsou omyvatelné, odolné, vhodné i do koupelny či mezi kuchyňskou linku. V našem showroomu najdete vzorky efektů i odstínů. Jste srdečně vítáni ;-)

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

JMB Profi s.r.o.

JMB Profi s.r.o. je společnost se sídlem v Praze 2, která se specializuje na provádění protipožárních nátěrů a poskytování malířských a natěračských prací. S více než 10 lety zkušeností v oboru, nabízíme profesionální a kvalitní služby pro zákazníky v Praze a okolí. Náš tým zkušených a kvalifikovaných pracovníků se vždy snaží splnit veškerá očekávání zákazníků a zajistit jim bezpečí a esteticky dokonalé výsledky. Společnost JMB Profi s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem pro veškeré potřeby v oblasti protipožárních nátěrů, malířských a natěračských prací.

Zdeněk Růžička

Firma se zabývá : sečení luk na seno, sekáni trávy, keře prostřihování, kácení stromů, zahradnická činnost, realizaci zahrad, výkopové práce, mulčování, terénní úpravy

David Bělohradský

Jsme malíři s dlouholetou praxí poskytující své služby - Malířské práce - malování bytů, rodinných domů, kanceláří, firem, nátěry fasád, stěrkování stěn a štukování. Působíme na Vysočině a Středočeském kraji.

Josef Myslivec

POKUD NÁS OSLOVÍTE PŘES TENTO PROFIL - INFORMUJTE NÁS O TOM = ZÍSKATE NACENĚNÍ ZDARMA !!! Hodinový manžel - zručný řemeslník.Provádíme zednické a stavební práce, drobné řemeslné práce, obkladačské práce, zděné kuchyně. Provádíme pokládky zámkové dlažby, opravy fasády, památkové fasády, betonáže, rekonstrukce staveb, bytových jader. Montáž sádrokartonů. Malířské práce.Montáže nábytku. Úklidové práce.

Ondřej Kraus

Firma se zabývá malířskou a natěračskou činností.

Petr Kmoch

Karlovarská 758/1, Karlovy Vary - Stará Role, 36017

SOLOSPED s.r.o.

Provádíme sádrokartonářské práce. Ze sádrokartonů provádíme: příčky, podhledy, snížení stropů, půdní vestavby, zakrytí potrubí a odpadních systémů a mnoho dalších možností úprav interiérů, formou suché výstavby a pracemi s tím spojenými. Také jsme schopni realizovat dodávky a montáže obkladů, dlažby, malby, štuky.

Miroslav Kulha

Miroslav Kulha se sídlem v České Lípě je specializovaný v oblasti stavebních prací, stavby a výstavby. Naše služby zahrnují také rekonstrukce a rekonstrukční práce, včetně fasád, zateplení, obkladačských prací a pokládky dlažby. Věnuje se také realizaci bytových jader, sádrokartonovým pracím včetně montáže sádrokartonu, podhledů a příček. Miroslav Kulha je vaším spolehlivým partnerem pro všechny vaše stavební potřeby.

Václav Hruška

Stavební práce, obklady, dlažby, rekonstrukce, omítky, fasády, základové desky, vyzdívky, instalatérské práce, malování, lakování.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.