Eva Grulichová - CENTRUM ČESKÁ KANADA

Jižní II 2148/6, Praha 4 - Záběhlice, 14100

Rekreační zařízení nabízí ubytování v penzionu s celoročním provozem a kapacitou 140 osob, v teplých měsících také bungalovy s vl. soc. zař. a turistické chatky. K dispozici je i restaurační zařízení (pro 100 osob) s možností celodenního stravování, letní posezení pod pergolou s kamenným grilem (kap. 80 osob). V areálu je prostor pro táborový oheň, sportovní vyžití - hřiště pro pláž. volejbal, fotbalové hřiště, venkovní trampolína, dětské hřiště, tělocvična se stolním tenisem, stolní fotbal. V penzionu se nachází vnitřní dětská herna, 3 přednáškové sály, místnost s minibarem. Ležíme na turistické trase, výborně jsou značené i okolní cyklotrasy, v zimě jsou strojově udržované trasy na běžky, nedaleko dva lyžařské vleky.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Božena Malinová

Jsme malý penzionek v malebné obci Pavlov, pod Pálavskými vrchy. Naleznete zde vše co potřebujete: kuchyňku, bazén, parkoviště na kola, BAR, grill. Můžete do sytosti užít výlety (pěšky, na kole, autem, autobusem, lodí) po krásném okolí - Pálava, Lednice, Archeopark Pavlov, Valtice aj.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.