Milan Závodský

Nad Hřištěm 112, Nová Ves, 25063
Středočeský kraj

Administrativní podpora spojená se stavbou, inženýrská činnost, vyřízení stavebního povolení, archivace dokumentů, příprava podkladů pro kolaudace či místní šetření, dohled na odevzdáváním a kontrola realizačních projektů včetně výrobních dokumentací subdodavatelů, příprava a projednávání smluv, příprava a projednání podkladů pro fakturaci, dohled nad nestandardními akcemi, jednání s koncovými klienty, příprava podkladů a vyhodnocování výběrových řízení, jednání a řešení případných problémů během realizace s generálním projektantem či subdodavateli, kontrola postupu prací dle HMG, sestavování rozpočtů + Změnových listů a výkazů výměr, dohled nad realizací dle ČSN, drobné projekční práce, stavební dozor, bourací práce včetně likvidace odpadu, správa nemovitostí včetně drobných stavebních úprav

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

DePa s.r.o.

Provádíme komplexní stavební práce. Jsme vybaveni veškerou strojní mechanizací potřebnou ke zhotovení námi prováděných staveb. Naše služby: zemní práce včetně odvozu, vodovody, plynovody, kanalizace, kanalizační přípojky, komunikace, zpevněné plochy, chodníky, rekonstrukce budov, rodinné domy, opěrné zdi, terénní úpravy

hřiště.cz, s.r.o.

Jsme český výrobce hřiště.cz, s. r. o. Dodáváme dětská hřiště, herní prvky, multifunkční sportoviště, venkovní fitness, parkourová hřiště, skateparky a hřiště pro seniory. Všechny typy hřišť vyvíjíme, navrhujeme, vyrábíme, projektujeme i stavíme. Nabízíme dětská hřiště venkovní i vnitřní.

Project Outdoor s.r.o.

Specializujeme se na návrhy a stavbu lanových center, lanových parků, dobrodružných hřišť, adrenalinových skoků a sjezdů a dětských hřišť. Na trhu s lanovými aktivitami jsme od roku 2000 a postavili jsme přes 250 lanových center a parků u nás a v zahraničí. Za dobu našeho působení jsme postavili přes 250 lanových center u nás a v zahraničí. Navrhneme Vám vhodný typ lanového areálu dle Vašeho záměru a vypracujeme profesionální vizualizaci. Provedeme kompletní dodávku a realizaci stavby v souladu s platnými českými a evropskými normami. Areály mají certifikát vydaný nezávislou certifikační firmou na jehož základě Vám vystavíme Prohlášení o shodě. S námi máte jistotu servisu a bezpečnostní revize lanových center a parků.

Lesostavby Třeboň a.s.

Mezi hlavní náplně naší společnosti Lesostavby Třeboň a.s. patří: výstavba komunikací – od lesních cest až k silnicím, náročné ekologické stavby – revitalizace vodních toků, vodohospodářské stavby – výstavbu a rekonstrukce rybníků, vodních toků, čistíren odpadních vod, vodovodů a kanalizace bytová výstavba

WendaWood s.r.o

U Kostela 81, Mutěnice, 69611

VIJA STAVBY s.r.o.

Kompletní stavební práce, rekonstrukce, přestavby,

RYVE - MONT s.r.o.

Mimoňská 629/15, Praha, 19000

Carliner Trade, spol. s.r.o.

Lohniského 901/7, Hlubočepy - Praha 5, 15200

KAMPA-MARYNKA s.r.o.

Provádíme demolice staveb, zemní a výkopové práce, opevnění vodních koryt těžkým závozem, skrývky zeminy. Zabýváme se rovněž stavbou opěrných zdí. Realizace dopravních staveb, komunikací, dále pozemní stavby. Zajistíme stavby rodinných domů, zpevněných plotů, zámkových dlažeb i zahradních pergol.

R domy s.r.o.

Provádíme výstavbu rodinných domů a to jak dřevostaveb tak i zděných. Domy stavíme na klíč, ale i v jiném stupni rozestavěnosti. Nabízíme zpracování projektu zdarma, případně můžeme stavět dle projektu zákazníka. Zabýváme se i realizací zateplených fasád, stavbou základových desek, rekonstrukcemi domů a bytů atd.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.