Slévárna HEUNISCH, s.r.o.

Krásná 253, Krásná, 352 01
Česká Republika

Během existence firmy Slévárna HEUNISCH, a. s. od roku 1992 se počet zaměstnanců zvýšil z původních 175 na dnešních 375. K tomuto navýšení došlo v důsledku rozšíření výroby odlitků a zavedení nové technologie – obrábění odlitků. Dodávání obrobených odlitků přímo k montáži začalo být velmi žádané a proto byl v roce 1992 uskutečněn strategický záměr zavedení obrábění ve Slévárně HEUNISCH a to pro celou skupinu Heunisch tj. odlitků hliníkových i litinových. V následujícím období došlo k rekonstrukci jednoho z objektů, ve kterém byla zřízena hala obrobny. Postupně byla tato hala vybavena moderními CNC stroji, odpovídajícími nejnovějším poznatkům obrábění. Rostoucí počet zakázek vedl k vyšším nárokům na výrobní kapacitu obrobny, proto bylo v roce 1997 rozhodnuto o výstavbě nové haly v areálu firmy. Tento rozsáhlý investiční záměr o celkovém nákladu 2,5 mil. EUR se podařilo v krátkém časovém období realizovat, výstavba byla zahájena v říjnu 2000, v březnu 2001 se rozběhl zkušební provoz a od 18. června 2001 provoz trvalý. Přestěhování technologií do nové haly se uskutečnilo za provozu bez omezení dodávek odběratelům. Nová hala odpovídá evropským parametrům a je vybavena novými, výkonnými CNC obráběcími stroji a špičkovou měřící technikou. V současné době probíhalo další rozšíření výrobních ploch CNC obrábění na dvojnásobek. Výstavba nové haly CNC poskytla 60 pracovních míst, ovšem v souvislosti s rozšiřováním výroby dojde v této oblasti k nárůstu na 90 – 100 pracovních míst. V následujícím období jsou připravovány další investiční záměry do oblasti modernizace slévárenského provozu a také do oblasti ekologie.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Wonky s.r.o.

Provádíme mobilní obrábění a služby ve strojírenství. Zabýváme se obráběním železa a plastů dle výkresové dokumentace a to včetně atypických rozměrů.

David Kirš

Měnín 480, Měnín, 66457

AP nástrojárna s.r.o.

Kopanická 325, Vizovice, 76312

P & V Elektronic, s.r.o.

Jsme společnost se zaměřením na výrobu vinutých a mechanických dílů, jejichž hlavní uplatnění se nachází v elektronice a elektrotechnice. Disponujeme moderním vybavením jak v oblasti technologie navíjení, tak v oblasti strojního obrábění. Celá ČR.

DIMER, spol. s r.o.

DIMER je jedním z největších českých výrobců a dodavatelů těsnění, těsnících prvků a komponentů. Jsme dodavatel s nejširším sortimentem těsnění jak co do tvarů, typů, profilů, tak co do materiálového provedení abychom optimálně vyřešili a dokonale uspokojili vaše potřeby pro podmínky konkrétní aplikace. Náš sortiment obsahuje těsnění pro hydrauliku, pneumatiku, strojní celky, potrubní systémy, čerpadla, agregáty, přírubové spoje, mechanické ucpávky, plochá těsnění, kroužky, gufera, atd. atd.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.